velika slavlja

Glamurozna vjenčanja: Naši poznati sportaši uplovili u bračnu luku

22.06.2017 u 09:14

Bionic
Reading

Lipanj je jedan od najatraktivnijih mjeseci kada se poznati sportaši odlučuju uploviti u bračnu luku. Njihove sportske obveze ne ostavljaju im mnogo slobodnog vremena, stoga je upravo taj mjesec najtraženiji u njihovim krugovima te se često zna dogoditi da mnogi suigrači i kolege izaberu jednake datume svog svadbenog slavlja. Pogledajte koja su poznata vjenčanja obilježila mjesec

Proljeće i rana jesen općenito su vrlo traženi termini za organizaciju svadbe, a poznatim sportašima, posebice nogometašima, nekako više odgovara početak lipnja, kada uživaju u slobodnom vremenu prije ponovnih priprema.

Tako je ovogodišnju sezonu vjenčanja otvorio naš poznati veslač i olimpijski pobjedniki Valent Sinković koji je oženio splitsku pravnicu, bivšu tenisačicu Antonelu Šušak. Zavjete su izrekli u zagrebačkoj crkvi Sv. Antuna Padovanskog.

  • +15
Vjenčanje Valenta Sinkovića i Antonele Šušak Izvor: Pixsell / Autor: Anto Magzan/PIXSELL

Ova je godina tako bila zaista posebna i za čak četvoricu nogometaša kluba Rijeka. Marko Vešović, Mario Gavranović, Josip Mašić i Dario Čanađija osim što su ostvarili zavidne rezultete na travnjaku, proslavili su i najvažnije dane u svojim životima.

Crnogorski reprezentativac Marko Vešović koji već neko vrijeme igra u Rijeci, oženio se početkom lipnja sa svojom dugogodišnjom djevojkom, modelom Tamarom Bulatović. Svadba je održana u Budvi, dok je u isto to vrijeme njegov suigrač Mario Gavranović stajao pred oltarom sa svojom dugogodišnjom djevojkom Tamarom. Budući da su izabrali iste datume, njihovim je kolegama iz kluba ostalo birati na kojem će se vjenčanju pojaviti kao gosti.

🙏TI AMO😍

A post shared by Mario Gavranovic (@gavra7) on

Veselo je bilo i za nogometaše Dinama jer se 9. lipnja ženio njihov kapetan Domagoj Antolić. U zagrebačkom Stenjevcu, u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije, vjenčao se s ekonomisticom Matejom Mitrović s kojom je već neko vrijeme u sretnoj vezi, a za kuma je odabrao nekadašnjeg suigrača i najboljeg prijatelja Mateja Bagarića.

Vjenčanje Domagoja Antolića i Mateje Mitrović Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Najiščekivanija vjenčanja dogodila su se proteklog vikenda

Uvjerljivo najpopularniji datum svatova bio je protekli vikend, kada su medije preplavile fotografije i videozapisi brojnih svadbi poznatih nogometaša kluba Real Madrida.

Javnost je tako imala priliku uživo pratiti zbivanja s najiščekivanjijeg sportskog vjenčanja godine, mladog Realova nogometaša Matea Kovačića i njegove zaručnice Izabele Adrijanić. Do posljednjeg trena nagađalo se hoće li svadba biti održana u Dubrovniku, gdje je atraktivna plavuša održala djevojačku zabavu za pamćenje, ili u Sesvetama. Presudio je ipak rodni kvart i crkva u kojoj su se prije sedam godina i zaljubili. Među uzvanicima bili su i brojni Kovačićevi kolege nogometaši, a posebnu pažnju plijenio je nogometaš Marcelo Vieira.

  • +26
Vjenčanje Matea Kovačića i Izabel Andrijanić u crkvi Sv. Antuna Padovanskog Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

I dok je javnost s nestrpljenjem očekivala još zvučnih Realovih imena u Zagrebu, to se nije dogodilo budući da je istog vikenda svadbu zakazalo još dvoje Realovih nogometaša.

Lucas Vazquez oženio tako svoju dvije godine stariju djevojku Macarenu Rodriguez u Madridu, a jedan od najposebnijih gostiju na svadbi bio je kapetan momčadi Sergio Ramos.

Osim Lucasa, istog vikenda vjenčao se i Alvaro Morata koji je u neviđenom glamuru odveo pred oltar svoju djevojku Alice Campello. Morata i njegova odabranica vjenčali su se u Veneciji, a snimke s plovidbe i luksuzne zabave nakon obreda nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

IO E TE.❤️

A post shared by Álvaro Morata (@alvaromorata) on

U sjeni Kovačićeva vjenčanja ostalo je i dan ranije održano istarsko vjenčanje nogometaša Domagoja Vide i bivše Kraljice Hrvatske Ivane Gugić. Svoju je dugogodišnju vezu par odlučio okruniti brakom u Umagu, gdje su se vjenčali u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije.

  • +11
Vjenčanje Domagoja Vide i Ivane Gugić Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Nije samo u nogometnim krugovima bilo veselo posljednjih dana. I naši su Kauboji slavili ljubav, kada je rukometni reprezentativac Stipe Mandalinić ozakonio vezu s djevojkom Mateom Zelić. Osim Stipe, uskoro će se u novoj ulozi naći još dvojica njegovih suigrača - Luka Stepančić i Sandro Obranović.

Neopisiv trenutak u životu 🌎❤️

A post shared by Stipe Mandalinic (@mandalinic27) on