NIJE TO NAJBOLJE PRIHVATIO

Gerard Pique o odnosu s Guardiolom: 'Od trenutka kada sam se počeo viđati sa Shakirom naš se odnos promijenio'

07.09.2021 u 12:56

Bionic
Reading

U emisiji 'La Sotana' stoper Barcelone i španjolske reprezentacije Gerard Pique pričao je o turbulencijama u klubu, vremenu nakon odlaska Lionela Messija, bivšem treneru Pepu Guardioli s kojim je među ostalim tri puta osvojilo La Ligu i dva puta Ligu prvaka te otkrio da s njim nije bio u najboljem odnosu kad se počeo viđati sa Shakirom

Gerard Pique se 2011. godine počeo viđati s deset godina starijom Shakirom, s kojom danas ima dvoje djece. Upoznali su se na snimanju videospota za njezin singl 'Waka Waka (This time for Africa)', koji je kasnije postao i službena himna svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine. Svoju su vezu potvrdili u svibnju 2011. godine, kada se Gerard pridružio Shakiri na pozornici na njezinu koncertu u Španjolskoj.

No početak Piqueove veze s latino divom Pep Guardiola nije najbolje prihvatio, a sada je španjolski stoper po prvi put pričao o tome.

'S Guardiolom smo došli do trenutka kad su tenzije bile visoke. Mourinho se često spominjao u svlačionici. Pep želi apsolutnu kontrolu nad svime što se događa. Od trenutka kada sam se počeo viđati sa Shakirom naš se odnos promijenio. Naš odnos sada? On je savršen', objasnio je Pique.

  • +3
Gerard Pique Izvor: EPA / Autor: ANDREU DALMAU