MALA LJEPOTICA

Georgina Rodriguez pokazala kako je narasla Bella Esmeralda, a oglasio se i Ronaldo

13.02.2023 u 15:26

Bionic
Reading

Zaručnica Cristiana Ronalda, i majka njegovih dviju kćerkica Alane Martine i Belle Esmeralde, pohvalila se kako je najmanja djevojčica već izrasla u pravu malu ljepoticu

'Bella Esmeralda. Taj pogled, tako snažan i nježan koji ti je Bog dao... Volim te.' Napisala je to Georgina Rodriguez na svom Instagram profilu pored fotografije na kojoj je njezina i Ronaldova najmlađa kćerkica Bella Esmeralda, sretna i nasmijana u očevom krilu.

Na to je ponosni otac odgovorio komentarom: 'Ista kao tata. Moja ljubav.'

Fotografiju je u samo 24 sata lajkalo više o 6,2 milijuna ljudi iz cijeloga svijeta, a za očekivati je da će ta brojka itekako rasti, budući da Georginu na toj društvenoj mreži prati 46,2 milijuna obožavatelja.

  • +5
Georgina Izvor: Profimedia / Autor: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Malena Bella Esmeralda najmlađe je dijete Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez, koja je ostala bez brata blizanca.

Podsjetimo, Georgina Rodriguez imala je blizanačku trudnoću, no tijekom poroda, u travnju prošle godine, došlo je do komplikacija tijekom kojih je jedna od beba, i to dječak, preminula na porodu, dok se Bella Esmeralda izborila za život. Upravo iz tih razloga svi su posebno naklonjeni malenoj djevojčici i puno više strepe nad svime što ona radi.

A osim Belle Esmeralde, par ima i djevojčicu Alanu Martinu, dok su surogat majke nogometašu rodile blizance Matea i Evu te najstarijeg Cristiana Jr.