težak život u rijadu

Georgina Rodriguez otkrila kakva je kućanica da bi potom progovorila o problemima s kojima se susrela u Saudijskoj Arabiji

17.02.2023 u 12:40

Bionic
Reading

Otkad je Cristiano Ronaldo potpisao za nogometni klub Al Nassr u Saudijskoj Arabiji, cijela obitelj preselila je u Rijad gdje se polako privikavaju na novi život. Georgina Rodriguez otkrila je kako se snašla u novoj kulturi, ali i kakve probleme joj stvaraju visoki stropovi

Nekoć je prodavala u Guccijevom dućanu, a princ u bijelom Ferrariju odvezao ju je skroz do Saudijske Arabije. Luksuz u kojem jedan od najuspješnijih nogometaša Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez žive često dijele na društvenim mrežama, a privikavanje na život u posve drugačijoj kulturi za njih nije bilo nimalo lagano. Ipak, život koji tamo žive dopušta im luksuz kojim je nogometaš razmazio Georginu, a koju na Instagramu prati više od 40 milijuna ljudi.

Prije njihovog preseljenja šuškalo se kako bi u Saudijskoj Arabiji moglo doći do problema oko njihovog zajedničkog života, budući da Ronaldo i Georgina nisu vjenčani, pa to po njihovom zakonu nije dopušteno. Ipak, zbog toga nemaju nikakvih problema što su potvrdili i njihovi odvjetnici: 'Vlasti su nedavno počele 'skretati pogled' te više nisu stroge kao prije, no zakon se primjenjuje ako postoje problemi ili zločini'.

Osim razlika u kulturi, Georgina je priznala da joj je privikavanje na novi dom teško. Požalila se kako su stropovi previsoki pa je i aktivnost poput mijenjanja žarulje velik izazov.

Georgina koja se široj javnosti predstavila u vlastitom dokumentarcu otkrila je da u novom domu imaju kuhara, ali da i ona ponekad pripremi obrok svojoj velikoj obitelji.

  • +6
Georgina i Cristiano Ronaldo Izvor: Profimedia / Autor: EyePress News / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Cristiano je super tata i najbolji muž kojeg sam mogla sanjati. Ali on ne kuha. Nakon što trenira cijelog jutra, zaslužuje tanjur tople hrane spremljene s ljubavlju. Imamo kuhara, no i ja ponekad kuham', izjavila je Georgina u intervjuu.