sretniji nego ikad

George Clooney u lijepoj je odvjetnici našao sve što je tražio

23.08.2017 u 13:08

Bionic
Reading

Nakon što su početkom lipnja postali sretni roditelji blizancima Elli i Alexanderu, Amal i George Clooney rjeđe se pojavljuju u javnosti. Posljednja dva mjeseca slavni dvojac provodi u svojoj luksuznoj vili u Italiji, a svaki slobodan trenutak iskoriste da odu na romantičnu večeru. Na posljednjoj su viđeni u najprisnijem izdanju i nisu mogli sakriti koliko su još uvijek zaljubljeni

Lijepa odvjetnica Amal Clooney ne odvaja se od svog poznatog supruga Georgea Clooneyja. Pokazala je to i u njihovom posljednjem zajedničkom izlasku. 

Nakon što su uspavali svoje dvomjesečne blizance supružnici su se zaputili u grad jer su imali dogovorenu večeru s prijateljima.

  • +17
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao i svakog puta, Amal je zasjenila sve prisutne odjenuvši elegantne prugaste hlače, izvrsno ih uklopivši s crvenim topom. Cijelo vrijeme za ruku je pridržavala svog voljenog koji je za tu prigodu izabrao opušteno izdanje u znaku traperica i bijele košulje.

Došavši u restoran sjeli su jedno do drugoga, a zanosna crnka i holivudski šarmer pritom su izmijenili i nekoliko poljubaca.

Kako je večer odmicala, oboje su postali umorni, a to se moglo vidjeti i kada se u jednom trenutku 39-godišnjakinja odmorila, naslonivši glavu na suprugovo rame.

Inače, par već godinama nekoliko mjeseci u godini provede u svojoj vili na jezeru Como te ih zna većina ugostitelja iz ovog malenog mjesta.

Tako je jedan nedavno za strane medije otkrio da se vidi jasna razlika u njihovim izlascima i prioritetima otkada su postali roditelji. 

'Može se na njima vidjeti kako su uzbuđeni i sretni zbog izlaska na večeru, ali u prošlosti bi se zadržavali mnogo dulje. Večerali bi do kasno u noć, a ovoga puta bilo je jasno da ne žele ostati kasno vani', rekao je nedavno neimenovani izvor.