NOVA ULOGA

George Clooney iskreno o očinstvu: 'To je zastrašujuće'

30.08.2017 u 11:47

Bionic
Reading

Za poznatog holivudskog šarmera život se u lipnju ove godine, kada je postao otac, itekako promijenio. U najnovijem intervjuu George Clooney otkrio je kako nikada nije sanjao da će se u 56. godini morati brinuti o dvoje novorođenčadi i kako se u svemu tome ne bi snašao da nema Amal pored sebe

'Trenutno je moj posao mijenjanje pelena i šetnja s dječicom', započeo je intervju za Associated Press George Clooney kada je ugostio novinare u svojoj luksuznoj vili pored jezera Como u Italiji, u kojoj uživa posljednjih mjeseci.

'Zaista nisam očekivao da ću u 56. postati otac blizanaca. Stoga nemoj nikad planirati, već uživaj u vožnji dok traje', nastavio je slavni glumac koji će uskoro morati na 'pravi' posao jer je u pripremi listopadska premijera njegova nova filma 'Suburbicon'.

  • +17
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Sada stalno čistim bljuvotine sa sebe. Nekoć su to bile moje bljuvotine, a sada su za to zaslužni blizanci. U principu, sve dobro funkcionira', nastavio je glumac u šaljivom tonu, ali i priznao kako ga ova očinska uloga istovremeno jako plaši.

'Odjednom postaješ odgovoran za nekoga. To je zastrašujuće', zaključio je, ali i dodao kako se zapravo ugleda na svoju lijepu suprugu Amal koja se u majčinstvu snašla kao riba u vodi.

George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njegova lijepa supruga, poznata odvjetnica Amal Clooney, u nekoliko je navrata posljednjih mjeseci pokazala svoju prepoznatljivu vitku liniju koju je brzo nakon poroda vratila u staro stanje.

  • +8
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim što se zdravo hrani, redovito igra tenis i puno se šeće pa ni ne čudi to što fenomenalno izgleda.