NE SKIDA OSMIJEH S LICA

Vojvotkinja Kate Middleton na Bahamima usred kišne oluje: Ništa nije uspjelo pokvariti dobro raspoloženje i pravi proljetni stajling

25.03.2022 u 19:52

Bionic
Reading

Nakon Belizea i Jamajke, vojvode od Cambridgea nastavljaju svoju turneju na Bahamima, ujedno posljednjom stanicom prije povratka u Veliku Britaniju. Za razliku od suncem okupanih prijašnjih postaja, na Bahamima je kraljevski par dočekala velika ljetna kiša, ali ni to nije omelo lijepu Kate Middleton u modnom izdanju, kao ni govoru koji je pažljivo pripremila

Proteklih tjedan dana Kate Middleton i princ William putuju Karibima u sklopu svoje prve međunarodne turneje od početka pandemije. Turneja povodom platinastog jubileja kraljice Elizabete II za sada je prošla vrlo turbulentno, obilježena prosvjedima u Belizeu i na Jamajci.

Na Bahamima je pak kraljevskom paru priređena topla dobrodošlica domaćina, ali vremenska prognoza ih nije poslužila. Usred pravog ljetnog pljuska, Kate i William bili su u obilasku jedne osnovne škole, kao dio svog pripremljenog protokola.

Fotografi su snimili vojvode, kojima ni kiša nije pokvarila raspoloženje, a posebno je zračila Kate Middleton u pravom proljetno-ljetnom stajlingu. Odjenula je laganu lepršavu haljinu brenda Self Portrait u mint nijansi koju je ukomponirala s bijelim Jimmy Choo salonkama. Neizostavni detalj bio je naravno kišobran.

  • +2
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon obilaska razreda u kojima su se družili s učenicima osnovne škole, vojvode su se uputile u veliki šator na kojem se održao skup svih zaposlenika i učenika. Na njemu je govor održala gospođa Middleton osvrnuvši se na važnost obrazovanja, a posebno prijateljskih odnosa koji se sklapaju u toj dobi.

'Pandemija vas je udaljila od vaših prijatelja, kolega iz razreda, a učenje od kuće kroz posljednje je dvije godine bilo izazovno. Baš zbog toga jako mi je drago vidjeti vas u ovolikom broju, ponovno u svojim klupama nakon dvije godine. Pandemija nam je svima pokazala koliko moramo cijeniti ljude koje volimo. Ne smijemo obitelj i prijatelje primati zdravo za gotovo. Uvijek govorim da su u životu najbitnije te male stvari, zajednička igra, razgovor s ostalim učenicima, slušanje tuđih priča i dogodovština, te koje nas čine najsretnijima', rekla je 40-godišnja Britanka.

Dodala je da su odnosi koje stvaramo u toj osnovnoškolskoj dobi od nevjerojatne važnosti te poručila okupljenim učenicima da čuvaju prijateljstva koja su sklopili i brinu o njima još dugi niz godina.

Potom se dotakla svoje dječice, princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa rekavši: 'Kada bismo mogli, najradije bismo posjetili svih 700 otoka ovog arhipelaga, vaš kraj je divan i imate nevjerojatno lijepo more. Naše troje djece, George, Charlote i Louis bi ovdje uživali. Stoga se nadam da će uskoro i sami imati prilike uvjeriti se u ljepote ovoga kraja'.