PROMJENA KOSTIMA

George Clooney već je počeo slaviti Noć vještica no ne ide mu sve po planu

29.10.2018 u 19:24

Bionic
Reading

Slavni 57-godišnji glumac George Clooney u lipnju 2017. postao je otac dvoje djece. Poznat po svom smislu za humor, Clooney je nedavno priznao kako je preskočio tulum kako bi svojoj djeci mijenjao pelene

U petak se u Kaliforniji održavao kostimirani tulum na kojem je trebao biti i George Clooney, no slavni je glumac umjesto toga ostao kod kuće s djecom. Njegovi blizanci – Ella i Alexander – stari su 16 mjeseci.

  • +3
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Prošle noći Cindy Crawford i Rande Gerber bili su u kostimima rock zvijezda, a ja sam se maskirao u osobu koja čisti dječje pelene. Bio je to zabavan kostim. Oh, možete samo zamisliti koliko sam se zabavljao', duhovito je komentirao George Clooney.

No, slavni glumac i režiser nije se dao obeshrabriti, već je sljedeću večer odjenuo svoj pilotski kostim i u Las Vegasu pravio društvo Cindy Crawford koja je ovaj put bila maskirana kao stjuardesa. Rande Gerber bio je Georgeov kopilot.

  • +5
George Clooney s obitelji napustio Sardiniju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

George Clooney usput je komentirao i neke od svojih starih kostima za Noć vještica.

'Oh, jednom sam imao kostim mliječnog tetrapaka koji je imao rupu za glavu ispod koje je pisalo pitanje  'jeste li vidjeli ovo dijete'. Taj je bio stvarno loš', rekao je George Clooney.

  • +15
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia