HOLIVUDSKI ZAVODNIK

George Clooney pokazao svoju romantičnu stranu: Brodom odveo suprugu na večeru

27.06.2019 u 10:20

Bionic
Reading

Slovi za jednog od najvećih holivudskih zavodnika, a scena koju su u srijedu navečer uhvatili paparazzi fotografi tome svjedoči. Glumac George Clooney svoju je voljenu suprugu Amal Clooney odveo na posebnu romantičnu večeru u Veneciju gdje je stigao ravno iz svoje rezidencije na jezeru Como

Supružnici George i Amal Clooney kada god im to obveze dozvoljavaju, proživljavaju pravu ljubavnu bajku.

U srijedu navečer slavni je glumac svoju voljenu suprugu odveo na posebnu romantičnu večeru u Veneciju u luksuzni restoran Da Ivo gdje su imali specijalni tretman.

Clooney je naime unajmio skupocjeni brod koji plovi venecijanskim kanalima kako bi suprugu doveo do praga restorana, nakon čega su imali kratku turu po kuhinji uz chefa restorana, a potom slasno objedovali najveće talijanske specijalitete.

  • +2
Amal i George Clooney u Veneciji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bio je ovo kratki izlet iz nedaleko udaljenog gradića Como na istoimenom jezeru, gdje bračni par posjeduje prekrasnu vilu. Svako ljeto George i Amal ovdje dolaze provesti nekoliko tjedana u miru, tišini i skladnoj klimi, a ponekad im se pridruže i njihovi prijatelji iz svijeta Hollywooda ili kraljevskih obitelji.

Za večeru u Veneciji s voljenim suprugom, Amal se posebno dotjerala. Odjenula je crnu toaletu otvorenog dekoltea, a svoju je kosu kao i uvijek uredila u glamurozne valove.

Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia