NOVI POTHVAT

Gdje je nestao Enis Bešlagić?

03.11.2017 u 10:14

Bionic
Reading

Glumca koji je domaćoj publici najpoznatiji po ulogama brbljavog portira Šemse iz 'Naše male klinike' i glazbenika Dženisa Dženisa u seriji 'Lud, zbunjen, normalan' u posljednje vrijeme ne viđamo često na malim ekranima. Enis Bešlagić trenutno se odmara od glume, a svjetla reflektora zamijenio je novim poslom i to - poduzetničkim

'Kod mene traje mala medijska pauza, jer nekad ne treba ni pristajati sve raditi. Imam nekih privatnih poslova jer se ne može živjeti baš od glume, tako da čovjek nađe svoje izvore primanja sa strane. Imamo uvoz i izvoz i proizvodnju čokolada koje su jako popularne u Bosni i Hercegovini i u regiji', izjavio je Enis Bešlagić u InMagazinu Nove TV.

Glumac je ispričao kako se snašao u poduzetničkim vodama. 'Čovjek misli da nema prostora, ali uvijek ima dovoljno prostora da se može raditi. Kod nas ljudi ne vjeruju u rad, misle da je rad uvijek negdje vani i da će im tamo biti bolje', rekao je.

Enis je jedan od poznatih koji na društvenim mrežama ima stotinjak lažnih profila, pa je otvorio službenu stranicu na kojoj obožavatelje obavještava o svojim kretanjima i razmišljanjima. 'Imao sam 97 lažnih profila, događa se. Svi su željeli biti Šemso. I onda se protiv toga možeš boriti tako što ćeš otvoriti svoj pravi profil pa ćeš nekako pokušati uvjeriti ljude da je to tvoj pravi profil. Zaista je danas teško opstati u ovom svijetu IT-a u kojem nismo baš neki vrsni stručnjaci', ističe omiljeni glumac. 

Na svom Instagramu posljednjih dana objavio je nekoliko fotografija iz Frankfurta, u kojem trenutno boravi, te je pokazao s kim se ondje druži. 'Kada imaš prijatelje, u svakom gradu imaš kuću. Tako su nas učili roditelji pravim vrijednostima', napisao je pored fotografije na kojoj među ostalim pozira s Robertom Kovačem.

Kada imaš prijatelje u svakim gradu imaš kuću... tako su nas učili roditelji pravim vrijednostima

A post shared by Enis Bešlagić (@beslagicenis_jedini_pravi) on

Frankfurt am Main...

A post shared by Enis Bešlagić (@beslagicenis_jedini_pravi) on

  • +7
Enis Bešlagić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL