NOVI GLAZBENI PAR

Frontmen Coldplaya dočepao se slavne Kosovarke na Glastonburyju i nije je puštao, a pao je i poljubac

30.06.2019 u 16:58

Bionic
Reading

Samo nekoliko tjedana nakon što je prekinuo dvadesetomjesečnu vezu s glumicom Dakotom Johnson, Chris Martin viđen je kako ljubi u backstageu festivala Glastonbury ljubi slavnu Kosovarku Duu Lipa

Razlaz izimeđu Martina i zvijezde filma 'Pedeset nijansi sive' ostavio je u nevjerici i njihove najbliže prijatelje, no čini se da je frontmen Coldplaya zatvorio to poglavlje u životu i spreman je otvoriti novu stranicu.

Kako piše Daily Mail, 42-godišnji Martin i 23-godišnja Lipa jako su se zbližili nakon što je pohitao do nje čim ju je ugledao na Glastonburyju.

I lijepa Kosovarka odnedavno je slobodna, nakon što je početkom mjeseca prekinula s chefom Issacom Carewom, s kojim je nakon pomirenja provela posljednjih 18 mjeseci.

'Čim su im se pogledi sreli, pohitao je do nje kao odapeta strijela i nije se odvajao od nje cijelu noć', rekao je izor za The Sun i dodao kako je Lipa izgledala sretno u Martinovom društvu te ga je čak upoznala sa svojom obitelji.

Insajder nadalje otkriva da su neprestano međusobno ćaskali, a kad bi ostajali sami Chris bi se odmah bacio na flert.

'Bilo je očigledno da među njima ima puno kemije, a kad su se uputili do bara u backstageu dočekao je svoj trenutak i poljubili su se', otkrio je izvor.

  • +6
Dakota Johnson i Chris Martin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Daily Mail ovaj poljubac dvoje slavnih glazbenika naziva déjà vuom i podsjeća da su se na istom mjestu, mljekarskoj farmi Worthy Farm na kojoj se održava festival Glastonbury, poljubili u VIP zoni i prije dvije godine, nakon što ih je zbližio rad na Duinoj pjesmi 'Homesick'.

Jedini kamen spoticanja novom glazbenom paru mogao bi biti 20-godišnji model Anwar Hadid, mlađi brat najpoznatijih manekenki današnjice Belle i Gigi Hadid, u kojem je Dua navodno pronašla utjehu ubrzo nakon prekida s Issacom Carewom.

Dua Lipa i Issac Carew Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia