PREPUNA EMOCIJA

Franka konačno otkrila što znači njezina tetovaža

28.04.2018 u 09:38

Bionic
Reading

Franka Batelić obavila je zadnje pripreme prije puta u Lisabon gdje će ostvariti svoj veliki san i zapjevati na pozornici Eurosonga. Uoči puta na svom je profilu na Instagramu odgovorila na mnogobrojne upite obožavatelja i konačno otkrila što znači tetovaža koja krasi njezinu ruku

Na svom profilu na Instagramu Franka se pohvalila da je s dizajnerskim dvojcem Envy Room obavila zadnje probe te da jedva čeka da je vidimo u njihovoj kreaciji na lisabonskoj pozornici.

Osim toga u najnovijoj emotivnoj objavi otkrila je i što znači tetovaža koju ima na ruci.

'Puno vas me pitalo za značenje jedne od mojih tetovaža. Ova kad se prevede sa sanskrtskog doslovno znači san.

Otputovala sam u Indiju prije nekih 10 godina na vjenčanje mog rođaka i zaljubila se u tu zemlju i ljude. To je prekrasno mjesto prepuno kontrasta koje te ostavlja bez riječi, na mnoge načine.

Upoznala sam puno divnih, inspirativnih ljudi koji su me naučili da usprkos svim okolnostima, trebate sanjati, jer ako ne sanjate, za čega onda živite? A znate što? Bili su u opravu. Eurosong je bio moj veliki san, a sutra letim za Lisabon kako bih stala na eurovizijsku pozornicu ( i to mi još uvijek zvuči nestvarno).

RADNO UŽIVANJE

Uoči Eurovizije, Franka Batelić otputovala u Portugal

Pogledaj galeriju

I zato, svim klincima poručujem, usudite se sanjati. I pazite što ćete poželjeti jer biste mogli dobiti baš sve što zaželite', poručila je Franka u svojoj podugačkoj Instagram objavi.

  • +14
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Srecko Niketic / CROPIX