SREĆA JE NA LICU

Ne zamara se medijskim napisima: Franka Batelić uživa u Ćorlukinom zagrljaju

05.04.2018 u 09:57

Bionic
Reading

Predah od medijskih napisa o tome je li njezina pjesma plagijat ili nije te hoće li ili ne biti diskvalificirana s ovogodišnjeg Eurosonga, hrvatska predstavnica Franka Batelić potražila je u rodnom Rapcu, ali i u zagrljaju dugogodišnjeg dečka, nogometaša Vedrana Ćorluke

Već danima ne prestaje bura zbog hrvatske predstavnice na ovogodišnjem Eurosongu u Portugalu i njezine pjesme 'Crazy'. A sve je počelo izjavom rumunjskog glazbenika Gueza, koji je ustvrdio kako je Frankina pjesma plagijat njegove 'Ceea ce iubim'.

Guez je zatim ustvrdio kako je dotična pjesma plagijat i jedne albanske, a Franka se nakon izjava njezina menadžera Siniše Bevande nakratko povukla iz javnosti i za Uskrs otputovala u svoj Rabac.

Putem svog Instagrama Franka je zahvalila svima na potpori i riječima utjehe, osobito nakon medijskih napisa kako bi mogla biti diskvalificirana s Eurosonga, no mir je pronašla tek u zagrljaju dugogodišnjeg dečka, člana hrvatske nogometne reprezentacije i nogometaša ruske Lokomotive, Vedrana Ćorluke.

On je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju, na kojoj Franka leži na njegovim prsima, a oboje gledaju u kameru. Uz nju je stavio nekoliko hashtagova i potpis 'Luda ekipa', a sve s ključnom riječi - crazy, baš kako je naziv Frankine pjesme za Eurosong.

  • +8
Franka Batelić i Vedran Ćorluka Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL