iskrena pjevačica

Franka Batelić o sinčiću: 'Viktor je jako tvrdoglav, društven poput mene, a nadala sam se da će od tate dobiti smireniji ton u sebi'

02.02.2021 u 13:58

Bionic
Reading

Zadnja srijeda u siječnju rezervirana je za 'Dan najbolje hrvatske glazbe', glazbeni događaj u organizaciji narodnog koji otkriva koje su to najbolje pjesme u protekloj godini po glasovima publike. Pobjedu je odnio Massimo Savić, a zapjevala je Franka Batelić. Ispričala je s kojim ciljem i u kakvim okolnostima je snimljena pjesma 'Nedodirljivi', a prisjetila se i lanjskog osvajanja nagrade 'Bilo naroda', kada je dodjelu pratila iz svog doma

'U trećem mjesecu svi smo bili doma i razmišljali što raditi... Trebamo ljudima dati malo glazbe, ljudima to stvarno treba. I meni je trebalo! Bili smo doma u Istri mama, brat, bebač i ja i snimili 'Nedodirljive' između spavanja i mijenjanja pelena. Bilo je kaotično... To je pjesma koju ja obožavam., izjavila je Franka Batelić za narodni.

Poput ostalih glazbenika nada se da će uskoro dobiti priliku zapjevati i pred publikom. 'Mislim da smo svi shvatili u 2021. da nekakve planove baš ne možemo imati, ali nadam se da ćemo uspjeti organizirati jedan veći koncert', poručila je.

Na prošlogodišnjoj dodjeli Franka je podijelila prvo mjesto s Petrom Grašom, ali nagradu nije mogla preuzeti jer je samo nekoliko tjedana ranije rodila sinčića Viktora. Dodjelu nagrade pratila je sa svog kauča: 'Viktor je spavao na meni, taman je prošla faza grčeva. Bilo je super, posebno, sigurno ću to zauvijek pamtiti', naglasila je.

Kaže kako maleni Viktor više nije beba, preko noći je postao dečkić te otkrila pokazuje li sklonost glazbi. 'Isti ja po karakteru, ne znam još u vezi mikrofona, ali jako je tvrdoglav, ide svima, uopće me ne šljivi dva posto, društven je kao ja… A ja sam se nadala da će bar malo od tate dobiti, jedan smireniji ton u sebi', ispričala je pjevačica.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: DENINE.EU / Dino Ninković