širi pozitivu

Franka Batelić tješi sebe i svoje pratitelje: 'Usprkos svemu, evo nas - živimo dalje'

04.01.2021 u 10:55

Bionic
Reading

Društvene mreže i dalje su pune reakcija brojnih građana među kojima i onih poznatih koji komentiraju situaciju oko potresa i pandemije koja traje. Naša pjevačica uputila je zanimljivu poruku svima šaljući optimistične riječi

Usprkos činjenici da je prošla godina bila vrlo izazovna i teška, Franki Batelić ostat će u sjećanju kao ona koja joj je promijenila život. Postala je majka sinčića Viktora, sa suprugom Vedranom Ćorlukom preselila je u novi zagrebački dom te je ostvarila brojne uspjehe kad je riječ o karijeri. Pjevačica dakako, nije ravnodušna na cjelokupnu situaciju te je na Instagramu dala do znanja što misli o svemu šireći pozitivu.

  • +16
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl

'Sinoć sam u bespućima interneta slučajno naišla na ovaj quote. Koji u par riječi kaže SVE što ja već danima pokušavam smisleno verbalizirati. Usprkos svemu, evo nas - živimo dalje. Tu je iza ugla... proljeće', poručila je pjevačica u svojoj najnovijoj objavi.

Nedavno je glazbenica poslala snažnu poruku svojim obožavateljima, poručivši im da u Novu godinu uđu hrabro i optimistično. 'Bit ću kratka. Zakoračimo hrabro u Novu godinu, zajedno, jači, sa svim naučenim lekcijama iz prethodne. Želim vam mirniju, sretniju, rasplesaniju 2021. punu ljubavi', poručila je Franka.

Podsjetimo, osim što je u prosincu predstavila novi singl ‘Plan B’, oduševila je publiku obradom pjesme ‘Watermelon Sugar’ britanskog glazbenika Harryja Stylesa.