FOTOGRAFIJA ZA PAMĆENJE

Uspomene na djetinjstvo: Ovako se slavilo u domu Franke Batelić za Božić

24.12.2020 u 10:42

Bionic
Reading

Pjevačica Franka Batelić prisjetila se svojih najranijih uspomena iz djetinjstva te izvukla staru fotografiju s bratom na kojoj poziraju ispod jelke. Božić je jedan od njezinih najdražih perioda u godini, a ovo je fotografija koja joj je među najdražima

Usklađeni u crvenim jednodijelnim pidžamama na bijele pahuljice, Franka Batelić kao dijete i njezin mlađi brat Nikola spremno su pozirali ispod tek okićene jelke, uz lutku djedice.

Uzbuđenje zbog blagdana ni tada nisu krili, a upravo ovo je uspomena koja našu pjevačicu vraća u najsretnije dane njezina djetinjstva. Tu fotografiju sada je podijelila sa svojim obožavateljima, a bratu i javnosti poručila kako joj je ovo najdraža s voljenim mlađim bratom Nikolom.

Osim što su fizički jako slični, brat i sestra Batelić iznimno su povezani. Prošle godine zajedno su odlučili snimiti duet 'Nedodirljivi' koji je postao veliki hit.

  • +16
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl

Za razliku od starije sestre Franke, Nikola živi povučeno i podalje od medija u rodnom Rapcu u Istri. Također se u slobodno vrijeme bavi glazbom te svira gitaru.

Nikola Batelić svojoj je sestri bio velika pomoć u danima izolacije. Ne krije to ni pjevačica koja je u nekoliko navrata na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima se igra s njenim sinom i tako joj olakšava dane bez Vedrana Ćorluke, koji je, zbog obaveza prema klubu, uglavnom u Rusiji.