SREĆA JE POTPUNA

Ovaj Božić biti će savršen: Franka Batelić broji sitno do dolaska prinove, a evo što joj je vratilo osmijeh na lice

13.12.2019 u 09:55

Bionic
Reading

Nakon što je objavila božićnu pjesmu 'Samo s tobom meni Božić je', Franka Batelić odlučila je glazbu ostaviti malo po strani, i pripremiti se za najvažniji trenutak svog života - skoro rođenja sina, a iz hladne Rusije stigao joj je i najljepši poklon

Do rođenja njihovog prvog djeteta ostalo je doista jako malo, a 2020. godina za bračni par Franku Batelić i Vedrana Ćorluku od sada će imati posebno značenje. Pjevačica je trenutno u potpunosti posvećena posljednjim pripremama za porod, stoga je i svoju glazbenu karijeru trenutno stavila po strani.

Njezin božićni hit 'Samo s tobom meni Božić je' zavladao je eterom, a ona trenutno uživa daleko od očiju javnosti, u zagrebačkom domu kojeg je uređivala sa suprugom Vedranom Ćorlukom.

A najljepši poklon uoči nadolazećih blagdana zasigurno je dolazak njezina supruga iz hladne Moskve, čime se pohvalila na svom Instagram profilu.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Na fotografiji, koju je objavila na Instagram Storyju, u prvom je planu nogometaš kako spava u dnevnom boravku, a odmah pored njega sjedi njihov pas Oski.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube