SNIMILA NOVI SPOT

Franka Batelić ne može sakriti sreću: 'Slučajni susreti mijenjaju ljudima život na bolje'

22.10.2018 u 12:39

Bionic
Reading

Nakon što je njezina posljednja pjesma 'Kao ti i ja' napravila odličan uspjeh, Franka Batelić, ali i njezin cijeli tim, uvjereni su kako će isto postići i 'Ti mi nosiš sreću', u kojoj se ovoga puta poigrala sa zvukom svjetske po produkcije i retro elemenata

'Pitali su me da ju opišem jednom riječju: ona je nevjerojatno - sretna!. 'Ti mi nosiš sreću' je jedna od onih pjesama koje se pojave, zavoliš ih, snimiš u jednom dahu i jedva čekaš da ju čuje publika', rekla je to Franka Batelić nakon što je svjetlo dana napokon ugledala njezina nova pjesma.

  • +4
Franka Batelić - novi spot 'Ti mi nosiš sreću' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Riječ je o 'Ti mi nosiš sreću', u kojoj se, s Branimirom Mihaljevićem, Ines Prajo i Arijanom Kunštek, poigrala sa zvukom svjetske pop produkcije i retro elemenata, zahvaljujući čemu je pjesma dobila 'zarazni' ritam.

Slično je, kako kaže Franka, bilo i sa pjesmom 'Kao ti i ja', koja otkako je prije tri mjeseca puštena u eter ne silazi s vrhova top lista, pa tako i službene ljestvice HR top 40.

'Željeli smo napraviti spot koji će pokazati sreću kroz zajedništvo, zabavu i naglasiti kako slučajni susreti mijenjaju ljudima život na bolje i ako to stvarno želimo, sve možemo okrenuti na pozitivu... male stvari čine život sretnijim', otkrila je Franka Batelić i dodala kako joj je iznimno drago da se u spotu kao gost pojavio i naš najbolji rally vozač Juraj Šebalj.

Franka Batelić - Ti mi nosiš sreću Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube