nasmijala pratitelje

Franka Batelić na simpatičan način pokazala 'kako to rade influencerice', a neke od najpoznatijih su joj čestitale

04.02.2021 u 14:42

Bionic
Reading

Blogeri, vlogeri i influenceri puno vremena i truda ulažu u svoje objave na društvenim mrežama ne bi li se svojim pratiteljima pokazali u što boljem svjetlu. Naša pjevačica se našalila na njihov račun pozirajući u različitim odjevnim kombinacijama

Franka Batelić je snimila video u kojem se dobro zabavlja, pleše i pozira poput svjetskih manekenki i modnih blogerica. 'Kako to ono rade influenserice?', duhovito ga je komentirala. Neke od naših najpopularnijih, odmah su je podržale, a među njima su Sonja Kovač i Nika Turković koja je Franki poručila: 'Ono kad ti sve stoji'.

Ostali pratitelji također su bili oduševljeni te su joj napisali kako ne mogu prestati gledati taj njezin 'reels', kako joj bilo koja modna kombinacija odlično pristaje i da je luda na svoj pozitivan način. Pjevačica je nedavno izjavila da jako voli modu, ali da se njezin 'svakodnevni' stil razlikuje od onog scenskog te da je najsretnija kad je u trenirkama i tenisicama ili trapericama i udobnim majicama.

  • +5
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Usprkos svim turbulencijama prošle godine pamtit će je po lijepim stvarima: novoj glazbenim projektima i najdražoj ulozi dosad – onoj majčinskoj. Supruga nogometaša Vedrana Ćorluke i majka jednogodišnjeg sina Viktora rekla je da joj je biti mama najdivnija uloga ikad te da je količina ljubavi koju svakodnevno dobiva od svog dječačića - neopisiva.