amber heard i elon musk

Fotografijom na Instagramu konačno potvrdili svoju vezu

24.04.2017 u 10:53

Bionic
Reading

O njihovoj se vezi počelo pričati u vrijeme kada je američka glumica Amber Heard prolazila kroz ružnu brakorazvodnu parnicu s Johnnyjem Deppom, no tek sada, deset mjeseci kasnije, ona i milijarder i vlasnik Tesla Motorsa Elon Musk objavili su zajedničku fotografiju s romantične večere u jednom australskom restoranu i time potvrdili ono o čemu se već mjesecima šuška

Polovicom siječnja, nedugo nakon što je finaliziran njezin razvod od Johnnyja Deppa, američka glumica Amber Heard viđena je s 45-godišnjim američkim inženjerom, milijarderom i vlasnikom Tesla Motorsa Elonom Muskom. Tada su krenula šuškanja kako njih dvoje već dulje vrijeme veže nešto više od prijateljstva, a sada su to i potvrdili objavom zajedničke fotografije, svatko na svom službenom Instagramu.

Cheeky

Objavu dijeli Amber Heard (@amberheard)

Tridesetjednogodišnja Amber Heard objavila je fotografiju s romantične večere na kojoj gleda u kameru dok Elon Musk gleda u stranu, a na obrazu mu se naziru obrisi njenog crvenog ruža za usne.

Sličnu fotografiju objavio je i Musk na svojem profilu, samo što na njoj Amber gleda zaljubljeno u svog dragog. Ispod fotografije milijarder je otkrio kako se nalaze u restoranu Moo Moo Gold Coast u Australiji budući da glumica trenutačno snima novi film 'Aquaman'.

Da su viđeni zajedno, prvi se put počelo šuškati već u srpnju 2016., kada su proveli vikend u luksuznom hotelu u Miami Beachu. No zbog ružne brakorazvodne parnice s Deppom, kojeg je optužila i za obiteljsko nasilje, glumica se očito nije željela upustiti ni u što ozbiljno dok sve ne bude finalizirano.

I Elon Musk se nedavno razveo, i to drugi put od britanske glumice Talulah Riley, a iz prvog braka s Justin Musk ima šestoricu sinova.

Having moo moo at Moo Moo Gold Coast with @AmberHeard, @CreepyPuppet and @CowanFilms

Objavu dijeli Elon Musk (@elonmusk)