BITKA SE NASTAVLJA

Amber Heard ne traži privremenu alimentaciju

14.06.2016 u 21:06

Bionic
Reading

Glumica Amber Heard od Johnnyja Deppa tražila je 50.000 dolara mjesečno nakon što je predala papire za razvod, no to joj je odbijeno. U međuvremenu je povukla zahtjev za privremenom alimentacijom

Amber Heard nedavno je predala papire za razvod braka zbog njegova navodnog nasilja nad njom. Odmah nakon predaje papira, 30-godišnja glumica zatražila je zabranu pristupa za Johnnyja Deppa te privremenu alimentaciju u iznosu od 50.000 dolara. Sudac koji se bavi tim slučajem odbio je njezin zahtjev za alimentacijom, no odobrio je zabranu pristupa.

Amber Heard navodno je tražila privremenu alimentaciju jer je pogrešno mislila kako je to uobičajena procedura tijekom razvoda. U međuvremenu je povukla zahtjev za alimentacijom kako bi, između ostalog, pokazala da novac nije motivacija za razvod, već Deppovo nasilje.

Glumica neće moći dati svoj iskaz prije prvog službenog saslušanja dokaza, zakazanog za 17. lipnja, zbog društvenih i poslovnih obveza. U slučaju da Amber Heard dobije trajnu zabranu prilaska za Deppa, situacija vezana uz alimentaciju također bi se mogla promijeniti, no svota koju bi glumica dobivala nije velika s obzirom na to da je par bio samo 15 mjeseci u braku.