DOBRE ŽELJE ZA 46. ROĐENDAN

Fotografijom iz djetinjstva Severina obilježila rođendan: Čestitke pristižu sa svih strana

21.04.2018 u 13:59

Bionic
Reading

Zbog koncerta u Švedskoj, splitska pjevačica nije bila u mogućnosti proslaviti svoj 46. rođendan sa dragim prijateljima, no oni su joj zato, putem društvenih mreža poslali virtualne čestitke i dobre želje put Stockholma. Sigurno je da će biti vremena za slavlje čim se, nakon koncertnih obveza, vrati u domovinu

Uz fotografiju sebe kao malene djevojčice, potpis 'voli vas mala Seve' i već uobičajene hashtagove #volimstosevolimo i #ljubavseljubavljuvraca, pjevačica Severina Kojić službeno je i na svom Instagram profilu obilježila svoj 46. rođendan.

U samo pola sata gotovo 5 tisuća obožavatelja stisnulo je tipku 'sviđa mi se', a onda su krenule i brojne čestitke u komentarima, od poznatih prijatelja, poput Andree Čermak, Sandre Perković, ali i mnogobrojnih obožavatelja.

Omiljenoj Severini putem svojih profila na društvenim mrežama čestitale su njezine poznate prijateljice, uz zajedničke fotografije i riječi hvale za pjevačicu, koja se trenutno nalazi u Švedskoj gdje je sinoć imala koncert u Stockholmu.

  • +35
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Severina je nedavno sa suprugom Igorom Kojićem i bračnim parom Čermak, Andreom i Hrvojem, boravila u Madridu, gdje su, zahvaljujući bliskom prijateljstvu s Lukom i Vanjom Modrić, ali i Mateom i Izabel Kovačić, bili u VIP zoni tijekom utakmice Real Madrida.