ODVAŽAN LOOK

Severina očarala u ženstvenom crvenom odijelu

09.04.2018 u 20:12

Bionic
Reading

Severina je bez sumnje jedna od naših najbolje odjevenih pjevačica, a njezine su modne kombinacije uvijek osmišljene do posljednjih detalja

Zgodna Splićanka oduševljava svojim outfitima o kojima se uvijek još dugo priča. Popularna pjevačica ovoga proljeća voli vedre boje, pa se nakon kršenja dress codea u Beogradu, odlučila za crvenu s kojom, dobro znaju zaljubljenice u modu, teško je proći nezamijećeno.

  • +11
Humanitarni koncert 'Tako mala, tako snažna' Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Nakon što je prije nekoliko dana pokorila Beograd s puno stila u upečatljivoj žutoj haljini modne kuće Tibi koju je dizajnirala talentirana Amy Smilovic, Seve je gostovala gostovala je u Hrvatskom narodnom kazalištu na humanitarnom koncertu 'Tako mala, tako snažna', u organizaciji splitske udruge Leukemija i limfom čiji je sav prihod namijenjen opremanju Centra za transplantaciju matičnih stanica pri Kliničkom bolničkom centru Split.

  • +3
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Za ovu prigodu odabrala je elegantan stajling: crveno odijelo s trendi hlačama širokih nogavica, crveno-ljubičaste cipele i crvenu košulju. Ovu odvažnu all red kombinaciju Seve je mudro razbila je crnim remenom i efektnim lančićima s križevima.

Ženstvena odijela već su neko vrijeme veliki hit, a ovakve smo profinjene kombinacije vidjeli i na mnogim poznatim fashionisticama poput Melanije Trump, Emily Ratajkowski, Care Delevingne, Drew Barrymore i dr.

Inače, osim Severine, na ovom su humanitarnom koncertu nastupili i TBF, te obiteljski akustičarski duo Sara & Jappa.

  • +10
Severina nastupila na otvorenju novog dijela trgovačkog centra Supernova Izvor: Pixsell / Autor: Auto