što se događa?

[FOTO] Zar je moguće da je puklo prijateljstvo između Meghan Markle i njene najbolje prijateljice?

22.08.2021 u 15:30

Bionic
Reading

Među mnogim imenima koji su ovih dana Meghan Markle poželjeli 40. rođendan, nije se našlo jedno ime, a što je uvelike iznenadilo javnost

Stilistica Jessica Mulroney, Meghanina najbolja prijateljica još iz vremena TV serije 'Suits', nije poslala nikakvu poruku, barem ne javno, a što su učinile brojne javne osobe.

Mulroney redovno objavljuje na Instagramu gdje ima 416.000 pratitelja, a informira ih o dnevnim događanjima, hrani, djeci… Tim više je njezina šutnja zabrinula mnoge i pokrenula tračeve da je prijateljstvo puklo.

No, pojavila se misteriozna objava koja je i brzo obrisana, piše Daily Mail, a govori o distanciranju među prijateljima.

Meghan i Jessica sprijateljile su se nakon što je glumica preselila u Toronto zbog snimanja popularne serije.

Mulroney je poznata i do neke mjere moćna figura u kanadskom visokom društvu, udana za sina bivšeg kanadskog premijera. Navodno je pomogla Meghan ostvariti brojne kontakte i veze ondje.

  • +31
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Osim toga, pomagala je Meghan u borbi s britanskim medijima. Bila je organizatorica Meghanine djevojačke večeri 2018., a njezina kći bila je među djeveruša na vjenčanju Meghan i princa Harryja.

Prema izvorima iz Palače Jessica je odigrala veliku ulogu u odluci mladog para da ipak presele u Kaliforniju.

Izvor, koji poznaje Jessicu i njezinog muža Bena Mulroneyja, rekao je:

'S obzirom na to da je jedina koja Meghan nije čestitala rođendan, to je zbilja čudno. Jessica se prema njoj uvijek ponašala zaštitnički.'

Kako bilo i što god se događalo, obje žene o tome nisu otvoreno progovorila.