INSPIRIRANE ASTROLOGIJOM

Od Rihanne do Meghan Markle: Ove ogrlice postale su novi omiljeni dodatak slavnih ljepotica

16.08.2021 u 11:14

Bionic
Reading

Zanimanje za astrologijom od ere ludih 70-ih nikada nije bilo izraženo kao danas, a u prilog tomu dovoljno govori i novi modni trend koji je ponajviše osvojio dame iz svijeta slavnih

Prema Google Trendsu, izrazi poput 'astrologija' i 'natalna karta' eksplodirali su 2020. godine u odnosu na prethodnih pet godina. Znanost o zvijezdama svoj je put našla i do garderobe, točnije kutije za nakit. Sazviježđa, mitološka bića i pozivanje na znakove zodijaka množe se na nakitu, a najpoželjniji su istaknuti na ogrlicama – barem ako je suditi po slavnim ljepoticama.

Novopečena milijarderka Rihanna nedavno je objavila fotografiju na kojoj uz brojni nakit nosi i ogrlicu s privjeskom znaka Ribe i potpisom brenda Briony Raymond.

S druge strane, američka 'it' djevojka Hailey Bieber odabrala je ogrlicu brenda Anita Ko s privjeskom znaka Strijelca, dok je njezina podjednako popularna kolegica, Bella Hadid, viđena s astro ogrlicom brenda Mazza Boutique.

Osim spomenutih dama, čarima ovoga tipa ogrlica nije odoljela ni vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle. Za svoj prvi javni nastup od rođenja kćerkice, odabrala je ogrlice s privjescima koji prikazuju horoskopske znakove njezine djece.

Riječ je o ogrlicama s potpisom brenda Hollowell, a dok jedna predstavlja sazviježđe Bika (Archie), druga predstavlja sazviježđe Blizanaca (Lilibet Diana).

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Archewell / Ferrari / Profimedia