DILETTA LEOTTA

[FOTO] Više nema skrivanja: Najpoznatija sportska novinarka ljubi slavnog golmana

03.01.2023 u 15:42

Bionic
Reading

Po mnogima jedna od najljepših sportskih novinarki na svijetu, Diletta Leotta, ponovo je u centru pažnje. Najprije je svojim fanovima na Instagramu podijelila fotografiju s novogodišnje noći čime je potvrdila nagađanja kako je u novoj vezi

Talijanska voditeljica zaštitno lice DAZN televizije u vezi je s Lorisom Kariusom, njemačkim golmanom koji je nakon Lige prvaka 2018. godine postao predmet sprdnji zbog katastrofalnog branjenja u finalu. Karijera mu je od tada krenula nizbrdo.

Diletta Leotta koja je ovog ljeta posjetila Hrvatsku, prvi je put pozirala s novim dečkom na proslavi Nove godine. Dvojac je zagrljen pozirao ispred zlatno-bijelih balona, a Loris je Diletti dao poljubac u obraz. Prije toga su ih fotografi snimili u šetnjama Milanom. Dobro raspoloženi par vodio je njezinog ljubimca u šetnju, a bili su zajedno i u šopingu. Novinarka je dobila crvenu ružu od svog dragog, a i ljubakali su se pred svima.

Tabloid Gente nedavno je pisao da je Talijanka započela vezu 'koja je više od prijateljstva' s Kariusom, golmanom koji je 'ostao zapamćen kao veliki promašaj nakon velikih kikseva koji su mu obilježili karijeru'. Navodno trenutno ubrzano uči engleski kako bi bolje mogla lakše komunicirati s novim dečkom.

  • +7
Diletta Leotta, Loris Karius Izvor: Profimedia / Autor: Vincenzo Aloisi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

The Sun prenosi pisanja talijanskog Chi magazina koji je snimio i objavio kako je Karius došao u Milano privatnim avionom nakon pobjede svog Newcastlea, prilikom ulaska u dom u kojem živi Leotta. Inače, njezin ljubavni život bio je pun spekulacija o vezama s poznatim nogometašima, a posljednju vezu imala je s je turskim glumcem Can Yamanom.