VELIKO SLAVLJE

[FOTO/VIDEO] U Livnu je sve spremno: Pogledajte gdje će se održati vjenčanje Katarine i Mate Rimca

24.07.2021 u 13:40

Bionic
Reading

Nakon tajnog vjenčanja, održanog 6. svibnja u splitskoj Vili Dalmacija, danas će se Mate Rimac i njegova Katarina zavjetovati na vječnu ljubav i na velikom slavlju koje će se održati u Livnu, a za tu prigodu doslovce usred ničega postavljena je staklena dvorana u kojoj će s mladencima slaviti njihovi najbliži. Uređeno je sve i u obiteljskom domu Mate Rimca, gdje je posebno mjesto dobila i žuta Nevera

U Livnu je sve spremno za veliko slavlje povodom vjenčanja Katarine i Mate Rimca, a to je vidljivo na fotografijama, ali i videu snimljenom dronom za koji je zaslužan fotograf Pixsella. Na njemu je jasno vidljivo kako je lokacija vjenčanja smještena doslovce usred ničega, te do iste vodi tek jedna cesta.

Postavljena je i velika staklena dvorana, u kojoj su na propisanoj udaljenosti postavljeni stolovi, a uokolo su, umjesto stolica, 'pobacane' bale sijena, dok stolovi su napravljeni od drvenih paleta. Sve to će poslužiti uzvanicima za odmor, ali i uživanje u raznim delicijama.

Postavljena je i bina na kojoj će se, po želji mladenke, izmijenjivati glazbenici koje ona osobno preferira - Bajaga i Zabranjeno pušenje, a kako doznajemo, na vjenčanju će zapjevati i Matija Cvek.

  • +3
Posljednje pripreme za vjenčanje Mate Rimca i Katarine Lovrić Izvor: Pixsell / Autor: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Ovo je inače drugo vjenčanje mladog para, koji su svoju dugogodišnju vezu ozakonili 6. svibnja u splitskoj Vili Dalmacija, u najužem krugu ljudi, a sada će sve još jednom ponoviti pred obitelji, rođacima, ali i dragim prijateljima.

  • +5
Kuća Mate Rimca u Livnu Izvor: Pixsell / Autor: Denis Kapetanovic/PIXSELL