BOŽIĆNI POKLON ZA PAMĆENJE

[FOTO/VIDEO] 'Hvala tatice, ovo je najbolji Božić ikad!'; 50 Cent iskeširao gotovo 700 tisuća kuna i sinu poklonio trgovinu igračkama

26.12.2019 u 10:11

Bionic
Reading

Svaki roditelj prema svojim mogućnostima daruje djecu u ovo blagdansko doba pa se tako trendu priključio i legendarni reper 50 Cent. Svom mališanu glazbenik je odlučio na nekoliko sati pokloniti trgovinu igračkama

Sedmogodišnji Sire Jackson, sin repera i poduzetnika 50 Centa i bivše mu supruge Daphne Joy, ovog Božića dobio je poklon o kojem sanjaju mnoga djeca. Glazbenik je naime iskrcao sto tisuća dolara, odnosno gotovo 700 tisuća kuna, kako bi poznata tamošnja trgovina igračaka 'Toys 'R' Us' na nekoliko sati zatvorila svoja vrata javnosti, a i to samo da bi njegov sin u miru mogao odabrati poklon koji želi.

Sire Jackson nije imao pojma o 50 Centovom planu, no kada je čuo riječi 'sve je ovo tvoje, zaista, zato samo izaberi sve što želiš', mališan nije čekao ni trena i bacio se na odabir poklona koje želi.

'Kada sam tražio cijelu trgovinu igračkama za Božić, nisam mislio da će to stvarno i ostvariti, ali je. Hvala tatice! Najbolji Božić ikad!, napisala je bivša supruga glazbenika Daphne na profilu malenog Sire Jacksona.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Davor Gobac, Boris Vujčić, Sunčana Glavak, Renato Petek…