#osiguratćeih

[FOTO] Uršula Tolj se zamaskirala, no nije prevarila policajca, prepoznao ju je po - 'najboljim nogama'

04.12.2021 u 09:58

Bionic
Reading

Dugogodišnja urednica i voditeljica HRT-a Uršula Tolj ne prestaje zabavljati svoju sljedbu na Instagramu, ovog puta sve je nasmijala dogodovštinom iz MUP-a

Dugogodišnja urednica i voditeljica HRT-a više nije urednica natjecanja za pjesmu Eurovizije i iduće godine neće biti šefica hrvatske delegacije za Eurosong. Na njezino mjesto došao je Tomislav Štengl, urednik drugog programa HTV-a i v. d. urednika prvog programa HTV-a. Štengl je bio urednik Dore 2020. godine, na kojoj je pobijedio Damir Kedžo.

Nakon njezine smjene obožavatelje je zanimalo hoće li i dalje ostati na mjestu voditeljice na HRT-u, a sama voditeljica razotkrila je da će nastaviti voditi emisiju Kod nas doma.

Kkao bilo, Tolj stalno zabavlja svoje fanove na Insttagramu, a njen jučerašnji Story mnoge je nasmijao. Naime, voditeljica je otkrila da je posjetila MUP te da, iako je bila zamaskirana, jedan djelatnik policije ju je prepoznao.

'Bila u MUP-u po osobnu od male. Evo ovakva, s maskom na licu i policajac me prepoznao', navela je Uršula u storyju te dodala: 'Ja njemu: Pa kako ste me prepoznali?, a on meni: Pa kako ne bih najbolje noge HRT-a prepoznao', napisala je voditeljica pa dodala simpatičan hashtag #osiguratćuih.

  • +8
Uršula Tolj Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic