INES DE RAMON

Je li to nova ljubav? Brad Pitt na koncert Bona Voxa stigao u društvu bivše supruge svog kolege

16.11.2022 u 11:01

Bionic
Reading

Sudeći po fotografijama koje je objavio britanski Daily Mail, Brad Pitt ima novu ženu u svom životu. Riječ je o 29-godišnjoj Ines de Ramon, bivšoj suprugi Paula Wesleyja, koju je poveo na koncert i predstavio svom slavnom društvu

Zanimljivom društvu u kojem su bili Sean Penn i Vivi Nevo te Cindy Crawford i Rande Gerber, u nedjelju navečer, na koncertu kojeg je Bono Vox održao u kazalištu Orpheum u Los Angelesu, pridružio se i jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca - Brad Pitt, koji je ovoga puta stigao u zanimljivom društvu.

Pozdravljajući se s prijateljima, istima je predstavio i svoju atraktivnu pratilju, za koju novinarima Daily Maila nije trebalo dugo da otkriju kako je riječ o bivšoj suprugi glumca Paula Wesleyja, Ines de Ramon.

58-godišnji Brad Pitt bio je očaran 29-godišnjom Ines, te, iako svjestan paparazza, nije odolio nježnim dodirima i zagrljajima.

I dok je holivudski ljepotan bio odjeven u casual kombinaciju traperica, sivog kardigana i šešira, atraktivna Ines imala je crne, uske kožne hlače u kombinaciji s bijelim kratko odrezanim T-shirtom, dok je u ruci nosila minijaturnu žutu Hermes torbicu.

  • +5
Ines de Ramon i Paul Wesley Izvor: Profimedia / Autor: Rupert Thorpe/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Inače, Ines de Ramon bavi se izradom nakita, te trenutno radi kao voditeljica veleprodaju u Anita Ko Jewelry, a u rujnu je objavljeno kako se ona i zvijezda 'Vampirskih dnevnika' Paul Wesley razvode i to nakon samo tri godine braka.

  • +7
Brad Pitt u Veneciji Izvor: Profimedia / Autor: Daniele Cifalà / MEGA / The Mega Agency / Profimedia