PA SE TI ISPARKIRAJ

[FOTO] Ben Affleck na mukama: U problemu se našao zbog svog limenog ljubimca

28.02.2023 u 17:01

  • +8

Ben Affleck

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Malo je reći da su paparazzi trljali ruke kada su na ulici u Los Angelesu ugledali holivudskog glumca Bena Afflecka kako pokušava iz nemoguće situacije isparkirati svoj automobil

Ako se po ponedjeljku tjedan poznaje, onda je za Bena Afflecka najbolje da prespava ostale dane, jer ono što je jučer proživio koštalo ga je živaca i živaca. Naime, paparazzi su ga usnimili kako pokušava isparkirati svoj novi Mercedes-Benz EQS 580 AMG, no to je bila gotovo nemoguća misija.

Naime, glumac se lako uparkirao bočno u ulici, no onda su mu život zagorčala dva druga automobila koja su ga doslovce zablokirala s prednje i stražnje strane.

Nakon što je prvo isprobao sam izaći, krećući se automobilom lagano naprijed-nazad, od svega je odustao. Izašao je iz automobila, zapalio cigaretu i uzeo mobitel, očito pokušavajući pozvati pomoć.

SRETNA OBITELJ

Dok je njezin bivši suprug slavio svoj četvrti brak, Jennifer Lopez je s Benom Affleckom i djecom snimljena u šetnji

Pogledaj galeriju

Nakon što je 'smirio živce' kavom i cigaretom, ponovno je ušao u automobil i laganim manevrima, koji su uključivali i malo jače 'naslanjanje' na automobil iza njega, na kraju se uspio izvući iz svega.

Inače, holivudski glumac veliki je ljubitelj automobila. Uz novog Mercedesa, vlasnik je i Forda Bronca, kabrioleta vrijednog oko 1,9 milijuna dolara, a ima i Lexus RX, Teslu Model S, klasični Chevrolet Chevelle SS, žuti Lamborghini Urus, Bentley Bentaygu te Dodge Challenger SRT Hellcat.