OBITELJSKI ODMOR

[FOTO] Amal Clooney morala je dobro paziti da nestašni blizanci ne upadnu u jezero

22.07.2022 u 13:54

Bionic
Reading

Amal i George Clooney sa svojim petogodišnjim blizancima Ellom i Alexanderom uživaju u svojoj ljetnoj rezidenciji na talijanskom jezeru Como, a upravo tamo, tijekom odlaska na ručak u jedan od tamošnjih restorana, snimili su ih i paparazzi

Odmor za njih nije odmor ako nije u njihovoj vili na poznatom talijanskom jezeru Como, u mjestu Moltrasio. Upravo tamo je prije mnogo godina George Clooney kupio nekretninu, zbog koje je porastao i interes za tu regiju, a kojom se naknadno oduševila i lijepa Amal.

Upravo u toj vili svako ljeto provode s blizancima Ellom i Alexanderom, a tamo su proveli i većinu vremena tijekom pandemijskih godina.

Supružnici Clooney rado su viđeni gosti u mnogobrojnim restoranima na jezeru, do kojih dolaze privatnim brodom, a upravo tijekom jednog izlaska snimili su ih paparazzi.

Poveće društvo otišlo je na ručak, no glavne su zvijezde ipak bili petogodišnji blizanci, koji baš nisu imali pretjerano mira, zbog čega je posebno morala paziti Amal, kako ne bi upali u jezero.

  • +12
Amal i George Clooney s blizancima Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Malena Ella bila je u oker haljinici, dok je Alexander imao majicu i kratke cargo hlače. Posebno se, kao i obično, dotjerala Amal Clooney, koja je ovoga puta odabrala smeđi topić u kompletu sa širokim hlačama dok se od sunca zaštitila sunčanim naočalama, ali i slamnatim šeširom.

Najveći kavalir bio je dakako Clooney, u bijeloj polo majici, koji je svakome pružio ruku kako bi se lakše iskrcali na obalu.