LIJEPO IH JE VIDJETI

[FOTO] Kako su narasli: George Clooney i Amal uhvaćeni u rijetkim trenutcima s djecom u veseloj šetnji

13.07.2022 u 17:20

Bionic
Reading

Holivudski glumac i bivši najpoželjniji neženja i njegova supruga već nekoliko dana borave u luksuznoj vili Oleandra na talijanskom jezeru Como gdje su stigli na odmor iz snova a gdje su se 2013. godine upoznali te 2014. vjenčali. Najprije su ondje snimljeni u noćnom izlasku, a sada i s njihovim nasljednicima

Amal i George Clooney uglavnom vole držati svoju obitelj daleko od javnosti. No sada su 4-godišnji blizanci Alexander i Ella snimljeni s njima tijekom ljetnog odmora na omiljenom mjestu. Glumac se zaljubio u Italiju i prije 19 godina kupio vilu iz 18. stoljeća, a jednom je otkrio kako je vila na jezeru Como promijenila njegov život na 'ugodan i neočekivani način'.

Inače, ovo su rijeki trenutci kad se mogu vidjeti njegova djeca. Svojedobno je pozvao medije da ne objavljuju fotografije njegove djece kako ih ne bi doveli u opasnost. 'Nikad nismo prodavali fotografije naše djece, nismo ih objavljivali na društvenim mrežama i nikada to ne činimo jer bismo na taj način njihove i naše živote doveli u opasnost. Ne u paranoidnu opasnost, nego u stvarnu opasnost, sa stvarnim posljedicama', stajalo je u pismu koje je poslao na 'Daily Mail i druge publikacije'.

Podsjetimo, Clooney je bio zakleti neženja i nije mogao podnijeti da bude u prisutnosti djece, a čak je svome prijatelju Bradu Pittu zamjerao što vodi djecu sa sobom na prijateljska druženja. No otkad je postao tata, George je jako zavolio ulogu oca i hvali se kako su mu klinci neodoljivi i preslatki te da ne može zamisliti svoj život bez svojih blizanaca i supruge Amal.

  • +13
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Gostujući u podcastu Clooney je prije nekoliko mjeseci izjavio: 'Postoje ti neki ljudi i njihov cilj je: 'Moram imati djecu.' No, to nije bio moj cilj. Nisam smatrao da mi je život prazan bez djece. Mislim da sam imao poprilično ispunjen život. No, tada sam upoznao Amal l i shvatio da je moj život bio prilično prazan. A onda kad dodaš ovo dvoje djece unutra, onda odjednom shvatiš kako je život prije bio nevjerojatno prazan, rekao je i dodao da ga očinstvo 'ispunjava i život čini zabavnim'.

Slavni glumac lani za People ispričao i kako izgleda odgoj blizanaca. 'Naučiš toliko puno s blizancima, jer ih odgajaš istovremeno, rođeni su u isto vrijeme, a zapravo shvatiš koliko malo to ima veze s tobom. Oni su djeca koji će izrasti u nove osobe. Sve što ti možeš je nadati se da će ih život odvesti u pravom smjeru', kazao je. Unatoč 17 godina razlike među njima, supružnicima očito ni najmanje ne smeta, a u rijetkim zajedničkim izlascima izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana.