ZASLUŽENI ODMOR

Filip Hrgović 'puni baterije' za nove pobjede; znamo gdje i u čijem društvu

11.09.2019 u 10:17

Bionic
Reading

Nakon što je krajem kolovoza pobjedio i Meksikanca Marija Herediju, te tako obranio naslov interkontinentalnog prvaka, Filip Hrgović odlučio je 'napuniti baterije' za nove mečeve, pa je sa suprugom Marinelom otputovao na kratki odmor. Destinacija - Dubrovnik

Sa svojom dugogodišnjom djevojkom, Marinelom Čajo, vjenčao se u lipnju ove godine, a gotovo odmah nakon vjenčanja krenule su teške pripreme za novi meč, na kojem je trebao obraniti naslov međunarodnog prvaka u teškoj kategoriji. Pripreme su se isplatile, pa je Filip Hrgović slavio.

Nakon što je krajem kolovoza pobjedio Meksikanca Marija Herediju i obranio naslov interkontinentalnog prvaka, Filip Hrgović odlučio se za kratki odmor, kako bi se pripremio za nove borbe. A za njega boljeg odmora nema od onog u društvu voljene supruge Marinele, s kojom je otputovao u - Dubrovnik.

Kako je rekao u intervjuu za IN Magazin, proputovao je pola svijeta, no tek je sada prvi puta stigao u Dubrovnik, kojim je oduševljen. Osim što odmara, ni ovdje ne odustaje od treninga, koje ima svaki dan. Kada napuni baterije, Hrgović se vraća u Zagreb, a potom ga čekaju pripreme u Miamiju.

Ipak, ono što još uvijek s nestprljenjem čeka je i da sam postane otac. U intervjuu za IN Magazin o tome je rekao:

'Ako Bog da, ja bi htio. To je ono nešto sigurno posebno i jedva čekam. Jedno, dvoje, ali to pitajte šeficu, ne smijem ja ništa puno pričati. Djeci bih preporučio karijeru kao što je moja, ali pod uvjetom da ih ja vodim i da im omogućim sve ono što ja nisam imao. I ne samo njima, nego svakom djetetu i svim roditeljima bih preporučio da barem period života djeca treniraju neku vrstu borilačkog sporta, najbolje boks, kako bi pobjedili svoje strahove i ojačali tijelo.'

  • +7
Marinela i Filip Hrgović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL