KIVANC TATLITUG

Fatalnog Turčina mediji su tri puta proglasili mrtvim

22.03.2013 u 13:57

Bionic
Reading

Zgodnog Kivanca Tatlituga gledat ćemo u seriji 'Nebo i zemlja', ali i u 'Sulejmanu Veličanstvenom'

Plavooki Kivanc Tatlitug zvijezda je nove serije 'Nebo i zemlja', a svjetsku popularnost donijele su mu uloge u sapunici.

U mladosti je aktivno igrao košarku, ali ga je majka nagovorila na natjecanje za najboljeg modela Turske. Glatko je odnio pobjedu, a pobijedio je i na svjetskom natjecanju.

Njegova prva glavna uloga bila je u seriji 'Gumuš' i pomoću nje je potpuno zaludio gledateljice.

Glumac je zbog serije 'Bijeg' posjetio i Bosnu i Hercegovinu, odakle sežu njegovi korijeni. 'Još istražujem svoje korijene, koji sežu do balkanskih područja, točnije iz Bosne', rekao je zgodni glumac koji se dobro nosi s titulom turskog Brada Pitta.

'Nije lako, ali što da vam kažem? Trebam li biti bahat? Nisam takvo što očekivao. Bog mi je podario ovo tijelo i svjestan sam svog izgleda, svjestan sam da mi je kalup dobar, ali samo od toga i nemam neku korist. Važnije mi je da pokažem talent za druge stvari', rekao je glumac kojeg su mediji tri puta proglasili mrtvim. Naime, neprestano kruže priče da je ubijen, nakon čega ga mediji zovu da bi se uvjerili da je živ.

Kivanc je imao dugu vezu s Miss Svijeta Azrom Akeen, ali su nakon 11 godina veze prošle godine objavili da je njihovoj ljubavi došao kraj.