SNIMANJE U BEOGRADU

Fantastična transformacija: U ovakvom izdanju Johnnyja Deppa rijetko je tko prepoznao

06.02.2019 u 21:59

Bionic
Reading

Zovu ga kraljem transformacija, a titulu je opravdao nizom uspješnih uloga u kojima jednostavno ne liči na sebe. Johnny Depp trenutno snima novi film u susjednoj državi, a u ovakvom imidžu rijetko bi ga tko prepoznao

Poznati glumac Johnny Depp trenutno se nalazi u Beogradu gdje snima novi film 'Minamata' u kojem igra glavnu ulogu, fotoreportera Williama Eugenea Smitha. Slavni 55-godišnjak za potrebe uloge značajno je promijenio izgled. Udebljao se i pustio bradu, pa su ga u ovakvom izdanju samo rijetki prepoznali.

Dok snima u Beogradu, Deppu je osigurana maksimalna privatnost. U luksuznom beogradskom hotelu ima na raspolaganju vlastiti ulaz u kompleks, kao i vlastito osoblje koje je doveo sa sobom. Čak ni osoblje hotela u kojem je odsjeo nema nikakav kontakt s njim, a zabranjeno im je ući u apartman u kojem boravi, otkrili su srpski mediji.

Brojne su uloge u kojima je američki glumac pokazao svoje znanje i neosporiv talent. Od Edwarda Škarorukog i Ludog Klobučara do Jacka Sparrowa, Johnny Depp je uvijek bio glumački kameleon. Za ulogu u filmu redatelja Scotta Coopera 'Black Mass' iz 2015. godine pretvorio se u mafijaškog šefa imenom Whitey Bulger. S ćelavom glavom, plavim lećama, maskom na licu i tamnijim zubima - Depp je također bio neprepoznatljiv.

  • +10
Johnny Depp Izvor: Profimedia / Autor: N.N.