RELEVANTNA ZA SVE

Fantastična serija 'Voli me' ili 'kako se nosimo s ljubavlju i gubicima'

31.08.2022 u 13:12

Bionic
Reading

Pickbox NOW donosi mini seriju Voli me (Love Me) koja je relevantna za sve – progovara o gubitku voljene osobe i životu koji se nastavlja

Gubitak partnera, člana obitelji, prijatelja ili dragog kolege je veliki šok za svakoga. Ipak, to je dio životnog ciklusa, neizbježno je, ali svatko se na svoj način nosi s gubitkom, tugom i ponovnim pronalaskom smisla i izvora veselja. Fascinantan pogled na ovu temu, prepun uspona i padova, daje nam fantastična miniserija Voli me (Love Me) koju ćete garantirano bingati u jednom vikendu.

Upečatljiva priča o gubitku, ljubavi i obitelji

Radnja serije Voli me započinje smrću Christine koja premine nakon proslave četrdesete godišnjice braka. Unatoč smrti voljene osobe – život se nastavlja za njezine članove obitelji. Tu je 60-godišnji muž Glen, kćer Clara u kasnim tridesetima i sin Aaron u ranim dvadesetima. Kroz šest epizoda pratimo kako se tri različite generacije suočavaju sa smrću i pokušavaju izgraditi nove ljubavne i prijateljske odnose. Glen nastoji preboljeti smrt supruge, Clara ima uspješnu profesionalnu karijeru te želi naći životnog partnera, ali u sebi nosi brojne terete, a Aaron je student prava koji nastoji žonglirati studentski život i tek pokušava shvatiti vlastite osjećaje. Svatko od njih je dio različitog miljea s drugačijim okolnostima pa se svaki gledatelj može pronaći u jednom od ovo troje izvrsno osmišljenih likova.

Za iznimnu seriju zaslužna je redateljica Emma Freeman, a glumačku postavu čine sjajni glumci poput srpsko-australske glumice Bojane Novaković (kao Clara), Williama Loddera (Aaron), Hugo Weaving (Glen), Boba Morleyja (Peter) i drugih.

Volite suvremene drame o obiteljskim i romantičnim problemima? Još ako je upotpunjena melodičnim australskim naglaskom? Serija Voli me osvojila je srca gledatelja diljem svijeta i dostupna je na Pickbox NOW streaming servisu!