VRHUNSKI ESKAPIZAM

Top 5 komedija po kojima ćete pamtiti ovo ljeto

31.08.2022 u 13:19

Bionic
Reading

Donosimo vam mali filmski vodič za vrhunski eskapizam uz simpatične i nezaboravne komedije

Komedija je idealni filmski žanr za ljetnu razbibrigu. Svaki dan pristižu novi filmski naslovi raznih žanrova, ali je uvijek idealno vrijeme za neki humoristični i urnebesni film u udobnosti doma. Nasmijete se do suza uz našu listu top 5 komedija koje možda još niste pogledali ili ste na njih zaboravili, a mogle bi vam obilježiti ovo ljeto.

U zemlji žena (In the Land of Women)

Pisac Carter Webb prekinuo je s dugogodišnjom partnericom te se odluči živjeti sa svojom bakom u malom gradiću u Michiganu dok piše novu knjigu. Za vrijeme boravka kod bake upozna susjedu Saru i njezine kćeri. Carter ne očekuje da će mu nova ženska poznanstva preokrenuti život naglavačke i nabolje.

Iznenađenje (The Surprise)

Ljubav se može pojaviti na najneočekivanijim mjestima, a ako volite zabavnu ljubavnu priču s apsurdnom premisom onda će vam ovaj film izmamiti osmijeh. Jedno od tih neočekivanih mjesta je tvrtka koja nudi ugovore o neočekivanom završetku života. Bogataš i mlada žena upoznaju se nakon potpisivanja navedenog ugovora, a njihova priča svakom scenom postaje sve luđa, ali i dirljivija.

Dragi Lemon Lima (Dear Lemon Lima)

Trinaestogodišnja Vanessa prekinula je s dečkom Phillipom, a kako bi ga ponovno osvojila odluči pohađati njegovu privatnu školu. Usprkos dobrim namjerama, njezin plan ne pođe kako ga je zamislila. Podsjetite se mladenačkih briga koje su i vas nekad morile, i zbog kojih ste donosili lude odluke.

Dragi bijelci (Dear White People)

Politička satira opisuje život četiri afroamerička studenata na prestižnom fakultetu koji je većinski bjelačke populacije i događaje koji so polako vodili do večeri koja će im promijeniti živote. Stalne tenzije između bjelačkih i afroameričkih studenata te raznih društvenih grupacija na fakultetu eskaliraju jedne večeri tijekom zabave za Noć vještica. Po filmu je nastala i istoimena hvaljena serija.

Mjesec nedjelja (A Month of Sundays)

Život nije jednostavan za Franka Mollarda u poslovnom i privatnom vidu. Radi kao neuspješan agent za nekretnine, još uvijek misli na bivšu ženu te se ne zna nositi sa sinonim tinejdžerom. Jedne noći dobi misteriozan poziv od majke – koja je preminula godinu dana prije. No, to je tek jedan od bizarnih događaja koji će mu promijeniti svakodnevicu.

Komedije uz koje ćete se izvrsno zabaviti pronađite na Pickbox NOW streaming servisu.