tužna vijest

Fanovi u šoku: Omiljena YouTube zvijezda preminuo u dobi od samo 40 godina

11.06.2024 u 12:07

Bionic
Reading

Fanovi su šokirani viješću o iznenadnoj smrti YouTubera. Njegova supruga Nathalie Potter potvrdila je tužnu vijest preko Twittera te je odlazak svog supruga opisala kao 'nesretni slučaj'

'Prije dva dana, 8. lipnja, moj suprug, Ben Potter, preminuo je u nesreći', napisala je Nathalie Potter u izjavi na Twitter stranici Comicstorian.

Istaknula je njegov rad kao kreatora sadržaja, rekavši: 'Za mnoge od vas, on je bio netko tko je izražavao priče iz više različitih medija. Za svoje najmilije, on je bio jedan od najboljih osoba koje je itko mogao poželjeti'. Spomrenula je 'ljubavnu i iskrenu' prirodu svog pokojnog supruga 'kao muža, sina, brata, prijatelja ili čak samo stranca'.

Dodala je: 'Bio je netko tko je slušao i pronalazio vrijeme za svoje voljene. Dao bi sve od sebe da nasmije sve i uvjeri da su dobro. Bio je naša stijena i umirivao je svoje voljene kad god im je to trebalo. On je bio moj svijet', istaknula je Nathalie. 'Imam toliko stvari koje moram shvatiti, ali prvo moram tugovati. Tražim da poštujete moju privatnost. Trenutačno mi je prioritet sačuvati sve što je izgradio i nemam planova dalje od toga', poručila je.

Supruga pokojne YouTube zvijezde rekla je da je njegov YouTube 'kanal jedno od njegovih najvećih postignuća' i da ga planira nastaviti s vremenom. Brojni online korisnici izrazili su svoju sućut povodom tužne objave, hvaleći Potterov talent kao kreatora i njegovu dobrotu.