završio na intenzivnoj

Fanovi su zabrinuti: Član glazbene senzacije Il Divo je stavljen u induciranu komu, stanje mu je vrlo ozbiljno

17.12.2021 u 11:46

Bionic
Reading

Zvijezda muške vokalne skupine, 53-godišnnji Carlos Marín prije tjedan dana u videu snimljenom na Kanarskim otocima podsjetio je fanove da ne propuste njihovu božićnu svirku u Brightonu, no njegovo zdravstveno stanje se preko noći zakompliciralo

Nekoliko dana od objave videa član klasičnog multinacionalnog kvarteta Carlos Marín stavljen je u induciranu komu u bolnici u Manchesteru, javio je DailyMail. Il Divo su naravno odgodili turneju po Velikoj Britaniji.

Španjolski pjevač je na odjelu intenzivne njege i ima problema s razinom kisika, no druge informacije o bolesti nisu poznate. Priključen je na respirator i njegovo stanje je trenutno ozbiljno. Ostatak Il Diva, Urs Buhler, Sébastien Izambard i David Miller su se oglasili na svom Twitter profilu o ovoj situaciji.

  • +4
Il Divo Izvor: EPA / Autor: Jose Mendez

'Naš dragi prijatelj Carlos je u bolnici. Nadamo se i molimo za brz oporavak', stoji u njihovoj objavi. U još jednoj su dodali da se 'vesele povratku na turneju u novoj godini i vidjeti obožavatelje sljedećeg Božića'.

Inače, Carlos Marín je dio Il Diva od njihovih početaka 2003. godine zahvaljujući Simonu Cowellu. Oženjen je za francusku kantautoricu Geraldine Larrosu, poznatiju pod umjetničkim imenom Innocence. Razveli su se nakon tri godine braka koji je sklopljen 2006. godine.

Il Divo su prodali više od 30 milijuna primjeraka svojih albuma diljem svijeta. Naziva ih se pionirima opernog popa ili 'popere', a za njihove koncerte uživo prodano je više od dva milijuna ulaznica diljem svijeta. Gostovali su i u Hrvatskoj 2012. godine.