NOSTALGIČNA OBJAVA

Fani Čapalija se opet prisjetila svojih najvećih dana slave, a fanovi joj poručuju: 'Nikad više nećemo imati ovakvu miss'

10.01.2022 u 20:00

Bionic
Reading

Prošlo je puno godina otkako je sve zadivila svojom ljepotom i osvojila četvrto mjesto na izboru za Miss svijeta. U to vrijeme Hrvatice su 'vladale' svjetskim izborima ljepote i bilježile zavidne rezultate. Bilo je to doba u kojem su cijele obitelji pratile natjecanja takve vrste kao da se radi o kakvom sportskom 'za cijelu naciju važnom susretu' i kad su estetski zahvati, botoks i fileri bili teška nepoznanica

Fani Čapalija poznato je mnogima - davnih dana rekla zbogom javnom životu i istupanju u medijima te da posljednjih godina živi daleko od svjetala reflektora, mirnim, povučenim životom na Čiovu. Svojim vječno atraktivnim izgledom i dalje plijeni pažnju, a može je se vidjeti i na ponekim javnim zbivanjima, ali i na društvenim mrežama.

Ondje se bivša supruga nogometaša Ivice Mornara vrlo često prisjeća dana kad je njezin zaštitni znak postala izjava: 'It's ok'. Više puta je isticala da su joj Izbori za Miss Hrvatske i za Miss svijeta 'lijepa uspomena i neprocjenjivo iskustvo ali i velika životna škola', a upravo ona je po mnogima bila naša najljepša misica.

'Bezvremenska lipotica', 'Predivna', 'Nikad više nećemo imati ovakvu miss', tepaju joj pratitelji na Instagramu gdje je objavila crno-bijelu fotografiju s krunom na glavi i lentom preko ramena.

  • +2
Fani Čapalija Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Mislim da sam, usprkos svim izazovima koje život sa sobom neminovno donosi uspjela sačuvati dijete u sebi. Naime, unatoč činjenici da s godinama i iskustvom svi postajemo oprezniji, ja se još uvijek trudim u svakom čovjeku vidjeti dobro', ispričala je nedavno za Story na temu toga koliko se današnja Fani razlikuje od one koja se borila da bude najljepša žena na svijetu.

LIJEPA SPLIĆANKA

Dugo ju nismo vidjeli u ovoj ulozi: Fani Čapalija pokazala senzacionalnu figuru u modnoj kampanji

Pogledaj galeriju