U ŠETNJI

Fabijan Pavao Medvešek u svojoj najdražoj ulozi - onoj ponosnog tate

24.04.2023 u 14:54

Bionic
Reading

Unatoč mnoštvu obaveza oko glumačkog poziva, kojeg je odabrao sam, Fabijan Pavao Medvešek uvijek pronađe dovoljno vremena kako bi ga proveo u društvu najdražih

Ako pitate glumca, i omiljenog člana žirija 'Supertalenta', koji je najbolji način za provesti vikend, reći će vam njegova posljednja objava na Instagramu.

Riječ je o tri fotografije koju je Fabijan Pavao Medvešek stavio u jednu zajedničku objavu, a kojim je najbolje opisao koliko je uživao u suboti i nedjelji.

Sa suprugom Karlom, koja je vjerojatno i zaslužna za nastale fotografije, Fabijan Pavao Medvešek odlučio je provesti dan u prirodi zajedno s njihovim malenim nasljednikom.

I dok je beba spavala u kolicima i uživala u svježem zraku, Karla i Fabijan uživali su u zajedničkim trenucima njihove male, ali sretne obitelji.

  • +2
Fabijan Pavao Medvešek Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Vijest da će postati roditelji, par je 'skrivao' sve do zadnjih tjedana Karline trudnoće. Naime, da da ga čeka uloga života, ona očinska, Fabijan je otkrio krajem listopada.

Popularni glumac i Karla zajedno su još od srednjoškolskih dana. Karla je završila studij produkcije u Engleskoj, a Fabijan je magistrirao na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu i u tom su razdoblju održavali vezu na daljinu, da bi u bračnu luku uplovili prošle godine u Motovunu.