VEĆ SU MU DVA MJESECA

Fabijan Pavao Medvešek ne krije koliko uživa u odrastanju svog malog nasljednika

27.03.2023 u 08:55

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu glumac i član žirija Supertalenta Fabijan Pavao Medvešek objavio je novu fotografiju svog sina, koji je prije dva mjeseca postao centar njegovog svijeta

On je glumac i omiljeni član žirija 'Supertalenta', stoga ne čudi da njegova svaka objava izazove veliku pozornost, osobito ako ga prikazuje u njegovoj omiljenoj ulozi - onoj oca. Fabijan Pavao Medvešek sada je novom fotografijom na kojoj pozira sa svojim nasljednikom obilježio njegova dva mjeseca života.

Na fotografiji otac i sin snimljeni su za blagavaonskim stolom - Fabijan sina nježno drži u zdjeli s voćem, a na glumčevu licu jasno se vidi koliko je ponosan na njega.

Čestitke povodom drugog mjeseca života odmah su se počele nizati, baš kao i nagađanja što će maleni biti kada odraste - hokejaš ili oskarovac.

Vijest da će postati roditelji par je skrivao sve do zadnjih tjedana Karline trudnoće. Naime, da ga čeka uloga života, ona očinska, Fabijan je otkrio krajem listopada.

  • +2
Fabijan Pavao Medvešek Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Popularni glumac i njegova supruga zajedno su još od srednjoškolskih dana. Karla je završila studij produkcije u Engleskoj, a Fabijan je magistrirao na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. U tom razdoblju su održavali vezu na daljinu, a u bračnu luku uplovili su prošle godine u Motovunu.