ČISTA PERVERZIJA

Evo što sve ima vila od 120 milijuna dolara koju kupuje slavna diva

27.04.2017 u 18:39

Bionic
Reading

Vijest da pop diva Beyonce i njezin suprug Jay-Z čekaju blizance već gotovo svatko zna, ali da planiraju kupiti novu vilu nevjerojatnih proporcija i preseliti se s istočne na zapadnu američku obalu je novost

Nakon što je u veljači na sebi svojstven način pjevačica Beyonce objavila da je trudna te da nosi blizance, suprug Jay-Z  i ona počeli su razmišljati i o preseljenju u veću kuću.

Budući da će svjetski poznata tročlana obitelj postati bogatija za još dva člana, odlučili su se iz New Yorka preseliti u Los Angeles koji slovi kao ugodniji za odrastanje djece.

Tako su Beyonce i Jay Z navodno predali ponudu od 120 milijuna dolara za vilu u Bel Airu. Ogromna vila ima cijeli jedan blok za poslugu, garažu za čak 15 automobila te četiri bazena, saune, te jacuzzije. U njoj se između ostalog nalazi osam spavaćih soba i jedanaest kupaonica te neizostavni dio - ogromni glazbeni studio, prenosi britanski Daily Mail.

Osim toga zanimljiv je podatak da su svi prozori neprobojni, a na imanju se nalaze i metalna vrata tako da poznati glazbenici ne moraju strahovati od provalnika. Njihova će kćerkica Blue Ivy sa željno iščekivanim blizancima uživati u blagodatima ove krasne vile. 

U sklopu vile se nalazi i košarkaški teren, jer su supružnici veliki obožavatelji tog sporta i rijetko kad propuštaju važne utakmice NBA. 

Kako su do sada živjeli u New Yorku, u Los Angeles su dolazili poslovno ili na odmor i uglavnom samo unajmljivali kuće, a sada su se odlučili i na kupnju. Navodno su već počeli i tražiti školu za svoju petogodišnju ljubimicu Blue Ivy.