UMJESTO OSMIJEHA - SUZE

'Božanski' nastup trudne Beyonce nije baš sve oduševio

13.02.2017 u 10:35

Bionic
Reading

Na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja najvažnije nagrade su je zaobišle, osim one za najbolji suvremeni album, no Beyonce je ipak imala svojih pet minuta na svečanosti ili bolje rečeno devet koliko je trajao njezin spektakularan nastup u kojem je u prvom planu bio njezin trudnički trbuh

Još prije nekoliko mjeseci Beyonce je iskrenim pjesmama na novom albumu Lemonade javnosti priznala istinu o svom braku koji je daleko od skladnog i sretnog, no druga trudnoća slavne glazbenice napravila je veliki zaokret u cijeloj priči. Suprugu je dala drugu šansu, njegove nevjere pokopala u prošlosti, a svoje blaženo stanje i blizance, koji bi trebali doći na svijet u travnju, Beyonce je nakon objave na društvenim mrežama slavila i na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja. Naime, njezin devetominutni upečatljiv renesansni nastup s golim trbuhom u ulozi božice  bio je jedna od naspektakularnijih nastupa na Grammyjima, no za neke i najprepotnentniji. Beyonce je prve tri minute imala angažirani recital prije nego je otpjevala pjesmu 'Love Drought'. Kako je krenulo, javnost će se još nagledati trudničkog trbuha Beyonce, komentirali su njezini obožavatelji, koji su htjeli da u prvo planu bude pjesma, no nekima je pak  trudna pjevačica sinoć priuštila pravu vizualnu i glazbenu svečanost.

Ipak, večer ipak za nju nije prošla u slavljeničkom tonu, sve najvažnije Grammyje osvojila je Adele, američka glazbena zvijezda slavila je tek u kategoriji za najbolji suvremeni album. Umjesto osmijeha večer su obilježile njezine suze kad je pobjednica Adele u svom govoru zahvale izjavila kako nema tog glazbenika koji ne cijeni Beyonce poručivši joj 'ti si naše svjetlo!'. Svoju je nagradu prepolovila na pola i jedan dio poklonila ganutoj Beyonce.

Beyonce Grammy 2017. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Beyoncé performance Live at Grammy Awards 2017
Beyoncé performance Live at Grammy Awards 2017 Autor: Youtube

Best seats in the house for a certain special performer! ?Be sure to keep watching the #GRAMMYs on @cbstv!

A photo posted by Recording Academy / GRAMMYs (@recordingacademy) on