SUPTILNI ZNAKOVI

Beyonce naušnicama otkrila spol blizanaca?

14.03.2017 u 22:55

Bionic
Reading

Naušnice koje je nedavno nosila trudna Beyonce već su viđene u spotu za njezin veliki hit 'If I were a boy', što je među obožavateljima potaknulo nagađanja da nosi blizance

Beyonce je teška milijune dolara i dostupni su joj svi svjetski dizajneri pa je u izuzetno rijetkim situacijama možemo vidjeti kako nosi istu stvar više puta.

Na nedavnoj proslavi 70. rođendana svog očuha pojavila se u maloj crnoj haljini i čizmama preko koljena, što je upotpunila crnom ogrlicom i srebrnim naušnicama koje je već nosila u videospotu pjesme 'If I were a boy' (Da sam dječak).

Zapazilo je to oko sokolovo nekog obožavatelja koji je to odmah podijelio na Twitteru.

'Beyoncé je naušnicama suptilno otkrila spol svojih beba', napisao je obožavatelj upitao se zašto bi inače dovodila u pitanje svoje naušnice 'da sam dječak'.

Da bi u tome moglo biti i istine, potvrđuje Daily Mail koji je pobrojao nekoliko suptilnih znakova koje je pjevačica ranije uputila svojim obožavateljima.

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Prisjećaju se tako da je pjevačica u božićnoj čestitki podignula dva prsta što je tada protumačeno kao znak mira, no nakon objave da nosi blizance vjeruju da je to bio upravo znak za to.

Također, prije objavljivanja svog posljednjeg albuma 'Lemonade' putem društvenih mreža podijelila je fotografiju na kojoj pozira s limunom.