pohvalili se stajlingom

Slavna obitelj osvanula u bezobrazno skupom izdanju

07.03.2017 u 10:54

  • +3

Beyonce

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Na američkoj premijeri Disneyjeva filma 'Ljepotica i zvijer' popularna Beyonce, suprug Jay-Z i kćerkica Blue Ivy javnost su ovaj put iznenadili odjeveni od glave do pete u omiljeni Gucci

Ekscentričnost Guccijeva dizajnera Beyonce itekako cijeni, što je nebrojeno puta dokazala noseći odjeću ove talijanske modne kuće. 

Za pojavljivanje na američkoj premijeri filma 'Ljepotica i zvijer' Beyonce se i ovog puta konzultirala s dizajnerom Alessandrom Micheleom koji je cijelu obitelj Carter odjenuo u skupocjene komade s potpisom Gucci.

Na fotografijama na službenoj stranici trudna Beyonce zablistala je u šifonskoj zelenoj haljini s dubokim dekolteom i cvjetnim detaljima koja stoji nevjerojatnih 200 tisuća kuna.

Poput slavne mame, i petogodišnja Blue Ivy bila je u haljinici Gucci s maštovitim detaljima poput vezenih papiga i ombre volana iz dječje kolekcije koja košta 'samo' oko 12 tisuća kuna.

Iz bogatog Guccijeva asortimana reper Jay-Z odabrao je traper jaknu ukrašenu vezenom tigrovom glavom i cvijećem kakve su 80-ih nosili metalci i rokeri.

Statement komadi modne kuće Gucci iza kojih stoji kreativni direktor Alessandro Michele tradicionalno su magnet za poglede. Novim modnim izdanjem obitelj Carter pokazala je da je u trendu, u skladu sa statusom u glazbenoj industriji.