glazbeni spektakl

Evo što posjetitelje čeka u Splitu: Ultra Europe objavio drugi dio izvođača

01.03.2022 u 15:04

Bionic
Reading

Na splitskom Parku Mladeži početkom će se srpnja tijekom tri dana održati osmo ​izdanje ​F​estival​a​ Ultra Europe​, a organizator, tvrtka MPG, objavio je u utorak drugi dio izvođača koji će nastupiti na festivalu od 8. do 10. srpnja

Najavljen je dolazak ​brojnih izvođača, među kojima su i dugogodišnji vladar​i​ svjetske elektroničke glazbene scene​ Above & Beyond, Amelie Lens, DJ Snake, Marco Carola, Marshmello, Nicky Romero i Steve Aoki.

Na listi glazbenika druge faze lineupa su​ ​Acraze, Airod, Anna, Frank Walker, Ilario Alicante, Krewella, Sam Feldt i Sofi Tukker.

Ulaznice za osmo izdanje festivala mogu se kupiti na službenoj stranici i stranici www.travel2ultra.com. Cijena trodnevne ulaznice iznosi 149​ eura dok će svi oni koji su spremni na posebno VIP iskustvo morati izdvojiti 369​ eura. Premier Destination Music Festival za svoje osmo izdanje priprema brojna iznenađenja, nastupe pojedinih izvođača pratit će specijalna i vrlo zahtjevna produkcija koja će cjelokupno iskustvo posjetitelja na cijelom prostoru Parka Mladeži podići na novu razinu. ​

Kako bi svi posjetitelji bili sigurni, program će se odvijati u skladu sa svim važećim mjerama vezanim uz covid-19 i u koordinaciji s lokalnim vlastima​, poručuju organizatori​.

​​Nakon što se od ​8​ do 10. srpnja​ na splitskom stadionu Park Mladeži održi Ultra Europe, sljedećeg dana, 11. srpnja​ je predviđena​ Brač Regatta, ​u ​585 ​K​lubu​ u Bolu na Braču, potom dan kasnije, 12. srpnja, ULTRA Beach, ​u ​Carpe Diem​u​Beach Clubu ​na ​Pakleni​m​ otoci​ma na Hvar​, te na istom mjestu i RESISTANCE Hvar​.

Posljednjeg dana, 13. srpnja,​ sve seli na Vis gdje će biti održan Destination ULTRA Closing Party​ na tvrđavi Fort George​.​​

Sve informacije o festivalu, osim na službenoj stranici www.ultraeurope.com, mogu se pronaći i na Facebook stranici, Twitter profilu i Instagram profilu, gdje će idućih dana biti predstavljeni daljnji izvođači i noviteti na festivalu.