SRETNA U NAJBOLJEM DRUŠTVU

Evo što je vratilo osmijeh na lice Monike Kravić

30.10.2017 u 10:25

Bionic
Reading

Prije nekoliko mjeseci razvela se od sina Zdravka Mamića, Marija Mamića, a on se u međuvremenu, prije dva tjedna, vjenčao s pokćerkom političara Ljube Jurčića, Tijom Jurčić. No čini se da se bivša televizijska voditeljica time baš i ne zamara. Nasmijana i sretna pozirala je sa svojim prijateljicama na proslavi rođendana

Posljednjih godina, otkako se udala za sina Zdravka Mamića, Marija Mamića, nekadašnja televizijska voditeljica odlučila je da joj je obitelj važnija od društvenih događanja. Stoga ju se u noćnim provodima rijetko moglo viđati.

A onda se dogodio razvod, potom i vjenčanje njezina bivšeg supruga i pokćerke političara Ljube Jurčića, Tije Jurčić, polovicom listopada u istom hotelu u kojem je ozakonio i svoju vezu s Monikom Kravić.

Bivša voditeljica, prepoznatljiva po izrazito kovrčavoj kosi, koju posljednjih godina najčešće 'pegla', i simpatičnom izgovoru slova 'r', koji je predanim vježbama gotovo u potpunosti ispravila, baš je, kao i njezin bivši suprug, krenula dalje.

No za razliku od njega, koji je pronašao novu ljubav, Monika Kravić, kada nije sa sinovima, devetogodišnjim Josipom i četiri godine mlađim Jakovom, provodi se u društvu bliskih prijateljica.

  • +54
Sva lica Monike Kravić Izvor: Promo fotografije / Autor: Mateja Vrčković

Tako je bilo i ovog vikenda, kada je Vivien, kći bivše manekenke, a danas dizajnerice torbi Kristine Bradač proslavila prvi rođendan. Nasmijana i u crvenoj košulji, uz koju je uskladila ruž za usne, te trapericama i trendi kaputu, Monika Kravić pozirala je s Kristinom Bradač, Ivom Jerković, Martinom Podgorski i Ivom Radić, donedavno Balaban.