U SEDMOM NEBU

Evo koga ljubi Dragan Jurilj nakon Sunčice Lalić

29.03.2017 u 17:00

Bionic
Reading

Poduzetnik Dragan Jurilj ponovo je sretan. Osim poslovnih uspjeha, razlog njegove životne radosti je i njegova nova odabranica, 22-godišnja bivša manekenka, Splićanka Mia Franić

Bivša manekenka Sunčica Lalić i Dragan Jurilj, poslovni i životni partneri sporazumno su se razišli krajem 2015., a nakon toga poduzetnik je upoznao 22-godišnju Splićanku Miju Franić.

'Miju sam upoznao nakon što sam se razišao sa Sunčicom. Prvo smo se družili, a onda je naše druženje preraslo u vezu, pa u jako ozbiljnu vezu i sada kad živimo skupa, nema više smisla da to krijemo od javnosti', rekao je Dragan Jurilj za tportal. Njegova nova ljubav od svoje 14. godine uspješno se bavila manekenstvom i jedna je od najljepših Hrvatica.

Naime, 2011. Mia je proglašena najljepšom Hrvaticom, a 45-godišnjeg poduzetnika i nekadašnjeg olimpijca taekwondoa nije osvojila samo ljepotom nego i svojim karakterom i jednostavnošću.

Miju smo mogli zamijetiti u duetu sa Sandijem i europskoj kampanji za brend Coca-Cola. I sama će se uskoro predstaviti svojim prvim singlom koji priprema budući da joj je glazba velika ljubav.

Baby I'm a sociopath... On the warpath, 'cause I love you just a little too much... 💙🎵💜

A post shared by Mia Franić (@miafranic) on

#photographer @photobystajdi 🎬❤️ Perfect Christmas of the most beautiful Croatian girl by @globus

A post shared by Mia Franić (@miafranic) on